- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ygg
senior tag
K*rva jó.
-
sz4blya
tag
UP!
-
Peterson_
addikt
ez mekkora!
-
Pukkancs
aktív tag
A grind metál tényleg ilyen tök őrült üvöltés, a Troll metál meg szerintem nem Svéd, hanem Finn.
-
A bónusz kép is ütős, felröhögtem rajt.
-
Csemike
aktív tag
Hehehehe
-
Móci
addikt
Kegyetlen jó!
Feldobta a reggelt!
-
mephi666
nagyúr
na, ezt nem ismertem... hatalmas
-
Crystalheart
őstag
"EPIC METAL:
Lélekemelő zene közepedte érkezik a lovag, heroikus küzdelemben végez a sárkányal végül szintén heroikus küzdelemben magáévá teszi a királylányt is."Áh, ez új, ez behalás.
-
Sweet Lou 6
addikt
Hát ez beszarás
-
Geri Bátyó
addikt
Hát ez nagyon beteg!!!
Szinte látom magam előtt, amint a nem metál rajongók egyetértően bólogatnak, a metál rajongók meg könnyesre röhögik magukat. A Glam nagyon felteszi a pontot az i-re!
-
Lenry
félisten
GRIND METÁL:
A lovag megjelenik, teljesen érhetetlenül sikoltozik kb. 2 percig, majd távozik.itt kezdtem vinnyogni a röhögéstől
-
bullseye
addikt
ez jó, mert végre bővült a régi lista... Glam-nek nem tudom megfelel-e, de egy filmezne miatt belenéztem a The Sweet felvételeibe... és ezzel felléphettek a 70-es években a tévében!!!
-
b+
-
szablya
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #1 üzenetére
Azért a HIMes kép szerintem üt
-
Cthulhu Dawn
őstag
Alap
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Most találtam, a forrás már nem létezik, de a webcacheben még megvan. Oltári.(a képeket én szedegettem )LOVE METAL:A...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest