Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Akkor a 40 milliós kérdés: ki tudja értelmezni, amit írtam?
Mert mit írtam? Én sem azokat védem, akik nem képesek anélkül bámészkodni, hogy más munkáját ne akadályozzák. Én azt állítottam, hogy voltak olyan emberek, rengetegen, akik csak ártatlanul bámészkodtak, és senkinek nem ártottak. Ha ezt nem ismered el, nem mondasz igazat. Pont. Ezeket az embereket védtem meg azzal, hogy rávilágítottam, nem a jelenséget kellene elítélni ok nélkül, hanem bizonyos embereket.
És ennyiről van szó, nem többről. D1Recttel teljesen egyetértünk, nem mindenkivel van baj, csak azokkal, akik szánékosan vagy nem szándékosan ártanak a dolgozóknak.
szab.tam: bullshit, nem zsigerből kell érezni valamit. Vagy írd le egyértelműen, hogy mivel van a bajod, vagy ne próbáld megmagyarázni, hogy nem is azzal, amit írtál, és ezt a többség "zsigerből érzi".
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest