Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Akkor a 40 milliós kérdés: ki tudja értelmezni, amit írtam?
Mert mit írtam? Én sem azokat védem, akik nem képesek anélkül bámészkodni, hogy más munkáját ne akadályozzák. Én azt állítottam, hogy voltak olyan emberek, rengetegen, akik csak ártatlanul bámészkodtak, és senkinek nem ártottak. Ha ezt nem ismered el, nem mondasz igazat. Pont. Ezeket az embereket védtem meg azzal, hogy rávilágítottam, nem a jelenséget kellene elítélni ok nélkül, hanem bizonyos embereket.
És ennyiről van szó, nem többről. D1Recttel teljesen egyetértünk, nem mindenkivel van baj, csak azokkal, akik szánékosan vagy nem szándékosan ártanak a dolgozóknak.
szab.tam: bullshit, nem zsigerből kell érezni valamit. Vagy írd le egyértelműen, hogy mivel van a bajod, vagy ne próbáld megmagyarázni, hogy nem is azzal, amit írtál, és ezt a többség "zsigerből érzi".
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest