Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• turai_

tag

válasz sz.balazs.95 #12 üzenetére

Azert nem hasonlitom konkret asztali rendszerhez, mivel Gentoo-t hasznalok asztalin, meg Win8-at ha jatszani akarok: sosem lesz olyan mobil rendszer, ami egy Cinnamon + Foobnix + Chromium + VLC osszeallitast megkozelit, ez teny, mivel nem ez a celjuk, nem is varom el. Osszehasonlitani pedig nem lehet oket, itt szimpla funkciohianyrol van szo, ami nekem trivialis.
    Van tabletem, aminek ketto ertelmes felhasznalasat talaltam eddig: e-book es filmek/sorozatok lejatszasa.
    A bongeszo, mint mondtam nem ismeri messzirol sem a dragot, es ahogy eszrevettem, meg JS teren is vannak hianyossagok. Ha rendszerekhez kell hozzafernem, akkor hasznalhatatlan. Arra ott van a PC meg a szobai merleg, emiatt ceges rendszereket, frontendeket nem fejlesztunk at. SSH meg talan jatszik, ha van az a mazochista, aki bash scriptet javit/konfigol telefonnal/tablettel :C
    Azert nem fogok tobbtizezret elkolteni egy telefonra, mert megy rajta a zengribordz (meg a tobbi jatek) meg a feszbuk. Fokent, hogy egyikkel sem elek. Szoval a telefon nekem meg mindig egy egyszeru kommenikacios eszkoz :)

Új hozzászólás Aktív témák