- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
Haverom már nem keveset dicsérte a Dr. Peppert, én meg így természetesen kíváncsi lettem.

De most, hogy azt látom, az itthoni nem ugyanolyan, mint a kinti, bizonytalan lettem.
-
BoB
veterán
Látom sok embernek nem ízlik. Pedig a Dr. Pepper nagyon finom. Akkor mégis hogy lehet ez?
A Magyarországon kapható pepperek sajnos nem ugyanolyanok mint az USA-ban (rengeteget ittam kint). Az itthoni felvizezett, íztelen sz@r. Valemnnyire emlékeztett a kintire, de én sem veszem. Amikor tehetem mindig hozok / hozatok kintről egy kartonnal

-
usbee
veterán
-
mrlt
tag
-
Jhonny06
veterán
-
Huma
addikt
Egyetértek. Pont most iszom és borzadály. De hát van akinek a vaníliás kóla is ízlik.
-
flash-
veterán
-
usbee
veterán
-
k!nG
aktív tag
1 eve ittam utoljara. Mostmar sem a kolat, sem a Peppert, de meg a Nesteat sem kivanom. Csak a tiszta viz, az a legjobb szomjolto.
-
aero.
veterán
Sose voltam oda a meggyes ízesítésű dolgokért, mert mindegyiknek marcipán íze volt, ennyire elrontani a világot nem lehet kb, mint a meggyes dolgokat. Legyen az csoki is pl.
De a Pepper nekem kiadja, én szeretem.
-
Alexios
veterán
Hát én ebből a 0.33-asat sem tudtam meginni, valami hihetetlenül rossz szerintem.
-
Jim-Y
veterán
Legalább látom, hogy nem vagyok egyedül akinek nem ízlik

-
flash-
veterán
-
usbee
veterán
-
mrlt
tag
Fábry Sándor mondta egyszer az amerikai útja kapcsán hogy a Dr. Pepper az olyan, mint amikor az orkán kabát zsebében felejtett málnacukorra bever az eső, feloldódik benne és a zsebből aztán ki lehet inni.

-
Psychonaut
veterán
-
törölt tag
Tavaly találkoztam vele először, Hamburgban, az egész belváros ki volt vele plakátolva. Vettem egy dobozzal a boltban, de nekem nem jött be. Nem mondom, hogy kifejezetten rossz, de a jó az nem ilyen.

Mostanában sok helyütt láttam itthon is.
-
Jhonny06
veterán
-
raczger
őstag
Másfél literesből én is csak néhány hete találkoztam először a tecsóban, de előtte, már vagy 2 éves több kisebb-nagyobb üzletben volt 0.33-asban, 0.5-ösben.
Az íze pedig szerintem
szarnem jó. Mogyoró íze van (pedig szeretem, még a mogyoróvajat is). -
KaiotEch
nagyúr
Ez a Coca-Cola elődje volt és olyan, mintha folyékony marcipánt innál

-
usbee
veterán
-
aero.
veterán
Én vagy 2 hónapja vettem a teszkóba, 300 vagy 310 volt a 2 literes.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- BMW topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 5 16GB RAM / 1TB SSD Brutál tárhely + Teljes szett!
- Xiaomi 15T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Nintendo DS/3DS játékok EGYBEN
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xbox One / Xbox Series játékok
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest