- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- gerner1
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
A Drupal kicsit körülményes és szövevényes tud lenni egy idő után..., a Wordpress se mindenkinél válik be.
A Joomla tényleg eléggé "kezes" tud lenni. Ld. ilyet is ki lehet hozni vele:
[link]
Meg még tízszer komolyabbat.A .html szerkesztők közül nekem a Namo Webeditor jött be igazán, de ízlése válogatja.
(Tárhelyválasztásnál fontos szempont, hogy támogassa PHP-t (SQL lekérdezés, stb.). Nem mindenhol van meg ez.
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
tkazmer
addikt
most ez komoly, hogy egy ilyen tárhelyért, aminek .lapunk.hu a vége, ti fizettek?
ha nem zavar a végződés, ilyet lehet találni ingyeneset ezer félét, ha meg már fizettek, akkor sokkal több értelme lenne egy domaint is venni potom pénzért és akkor nem nézne ki már megtekintés nélkül is "olcsójánosnak" az oldal.
profi megbízása: szoktak lenni pályázatok mind alapítványok, mind ilyen EU-s, stb, sőt cégek részéről is nonprofit szervezetek honlapfejlesztésére. sztem keress egy ilyet.
más: legegyszerűbb, ha valamilyen portálrendszert (joomla, wordpress, drupal, etc.) feltelepítesz és össze-vissza szerkesztgeted vele a tartalmat. programozni nem kell tudni hozzá, mégis jó weboldalt lehet összehozni. hajrá!úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
sz4blya
tag
Az is gond, hogy kb én vagyok az egyetlen, aki ezt megtudná csinálni, hiába nem a webszerkesztés a profilom. Az meg, hogy profit megbízni az oldal elkészítésével, háát.. tudod mikor kapnánk rá pénzt
szerk.: Azt hiszem, ennek a Joomla dolognak fogok nekiállni. Végül is szinte egy évem van, hogy valami használhatót összerakjak, más kérdés, hogy ez az érettségi éve is.
[ Szerkesztve ]
Cum Deo Pro Patria Et Libertate. Verje meg a mi Istenünk, aki ezt engedte! | Free life, free people, free internet! *See you, space cowboy!
-
sz4blya
tag
Így van. A szerkesztő feladat nagyjából ennyiben kimerül, illetve tudni kell kezelni a lapunk.hu által elérhetővé tett sablont. És a saját oldal is a költözés miatt jön a képbe
#5,#6,#7: Ilyesmi tippekre gondoltam
Cum Deo Pro Patria Et Libertate. Verje meg a mi Istenünk, aki ezt engedte! | Free life, free people, free internet! *See you, space cowboy!
-
makraipeter1
tag
Joomla, Drupal, vagy esetleg Wordpress.
-
Jofi81
őstag
Miért nem próbálkozol egy tartalomkezelő rendszerrel, mint például a Joomla?
-
Vakegérke
félisten
Anno ezt használtam. Igaz, hogy csak a Windows ismeri, de a kezdők is jól elboldogulnak vele.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Kassadin
addikt
Úgy tudom, hogy adobe dreamweaver a legjobb ilyesmihez.
Veszel könyvet ilyen témában vagy google és megtanulod magadtól. -
Jhonny06
veterán
Nem bántásból, de minek vállalsz el valamit, amihez egyáltalán nem értesz? Ha "kineveztek", akkor is lehet azt mondani, hogy "bocs, nem tudok ezzel mit kezdeni".
Ha egy teljesen új dolgot kéne létrehozni, akkor azt mondanám, hogy oké, de ha itt elszállnak a meglévő cuccok a migrálás során..
[ Szerkesztve ]
-
sz4blya
tag
up neki
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android felhasználók OFF topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest