- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
A Drupal kicsit körülményes és szövevényes tud lenni egy idő után..., a Wordpress se mindenkinél válik be.
A Joomla tényleg eléggé "kezes" tud lenni. Ld. ilyet is ki lehet hozni vele:
[link]
Meg még tízszer komolyabbat.A .html szerkesztők közül nekem a Namo Webeditor jött be igazán, de ízlése válogatja.
(Tárhelyválasztásnál fontos szempont, hogy támogassa PHP-t (SQL lekérdezés, stb.). Nem mindenhol van meg ez.
-
tkazmer
addikt
most ez komoly, hogy egy ilyen tárhelyért, aminek .lapunk.hu a vége, ti fizettek?
ha nem zavar a végződés, ilyet lehet találni ingyeneset ezer félét, ha meg már fizettek, akkor sokkal több értelme lenne egy domaint is venni potom pénzért és akkor nem nézne ki már megtekintés nélkül is "olcsójánosnak" az oldal.
profi megbízása: szoktak lenni pályázatok mind alapítványok, mind ilyen EU-s, stb, sőt cégek részéről is nonprofit szervezetek honlapfejlesztésére. sztem keress egy ilyet.
más: legegyszerűbb, ha valamilyen portálrendszert (joomla, wordpress, drupal, etc.) feltelepítesz és össze-vissza szerkesztgeted vele a tartalmat. programozni nem kell tudni hozzá, mégis jó weboldalt lehet összehozni. hajrá! -
sz4blya
tag
Az is gond, hogy kb én vagyok az egyetlen, aki ezt megtudná csinálni, hiába nem a webszerkesztés a profilom. Az meg, hogy profit megbízni az oldal elkészítésével, háát.. tudod mikor kapnánk rá pénzt
szerk.: Azt hiszem, ennek a Joomla dolognak fogok nekiállni. Végül is szinte egy évem van, hogy valami használhatót összerakjak, más kérdés, hogy ez az érettségi éve is.
-
makraipeter1
tag
Joomla, Drupal, vagy esetleg Wordpress.
-
Jofi81
őstag
Miért nem próbálkozol egy tartalomkezelő rendszerrel, mint például a Joomla?
-
Vakegérke
félisten
Anno ezt használtam. Igaz, hogy csak a Windows ismeri, de a kezdők is jól elboldogulnak vele.
-
Kassadin
addikt
Úgy tudom, hogy adobe dreamweaver a legjobb ilyesmihez.
Veszel könyvet ilyen témában vagy google és megtanulod magadtól. -
Jhonny06
veterán
Nem bántásból, de minek vállalsz el valamit, amihez egyáltalán nem értesz? Ha "kineveztek", akkor is lehet azt mondani, hogy "bocs, nem tudok ezzel mit kezdeni".
Ha egy teljesen új dolgot kéne létrehozni, akkor azt mondanám, hogy oké, de ha itt elszállnak a meglévő cuccok a migrálás során..
-
sz4blya
tag
up neki
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Stellar Blade
- Router gondok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vallás
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Gamer laptop , R7 8845HS , RTX 4060 , 16GB DDR5 , 2K 165HZ kijelző
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest