Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Attól függ, hogy mivel akarod feltölteni.
Merthogy ez nem wireless. Láttál egyetlen szót is telepekről vagy üzemidőről? Már a tömeg/felszereltség/wireless/ár arány se stimmelne.
Van belőle wireless (lásd harmadik bekezdés), de az 60 gramm, x1,5-x2 ennyibe kerül és mindenképpen külföldről rendelős történet (a simát se nagyon kapni itthon).
Mindenesetre nem találkoztam még olyan vezeték nélküli (és értelmes), akksis patkánnyal, amit ne lehetett volna vezetékes módban használni töltés közben.
-
Lehet, hogy csak nekem nem volt egyértelmű, de töltés közben is lehet vele egerészni, a wireless modul nélkül is?
Mostanában ilyen egeret keresek... hátha.
-
Vanir
veterán
Jó cuccnak tűnik, köszi az írományt!
Amúgy az extra talpak tényleg kékek, vagy a kék az csak a védőfólia rajtuk? Mert belefutottam már ebbe én is korábban, és utóbbi volt a válasz. -
Zaied
addikt
Ez a "rövid" írás se kutya, gyurnom kell még a témára
-
ribizly
veterán
Yes! \o/
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ebben a bejegyzés sorozatban a nálam kallódó egerekről fogok röviden írni, de nem mérésekkel kiegészített tesztekre...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest