- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Kolondrum #11 üzenetére
Nem gyanúsítás, ahogy írtam tipp. Nehéz elképzelnem, hogy évek távlatából fel tud idézni valaki neveket, amikor nem követte figyelemmel az eseményeket - én pl. biztos nem tudnék. Akinek kivételesen jó névmemóriája és úgy egyáltalán memóriája van, az persze megjegyezhet elkapott hírekből is neveket, szóval bármi megeshet, én elhiszem, hogy így volt.
Mindenesetre olyan szinten legalább követed, hogy tudod mikor kezdődik, én pl ennyire sem teszem
-
Szten Márs
nagyúr
Én nem hiszem. Akit nem érdekel, az nem figyeli a neveket, nem követi az eseményeket, nem emlékszik fene tudja hány év távlatából arra, hogy kik voltak benne. Én arra tippelek, hogy igenis érdekli, és figyelemmel követi, akkor is, ha közben megvan róla a véleménye. Erre utal ez a bejegyzés is, mivel nekem pl. fogalmam sincs, hogy mikor kezdődik, sőt, ha a metróból nem látom kiplakátolva, akkor arról sem, hogy valamikor kezdődni fog.
-
Szten Márs
nagyúr
Honnan a pitéből ismered szemlátomást igen jól az előző VV szereplőit, ha ennyire utálod az egészet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- ASUS PRIME A320M-K/Ryzen 3 3200G/8 gb DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Series X sok extrával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest