Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
Szten Márs
üzenetére
Nekem is rémlenek ezek a nevek, aki csak egy kis bulvárt olvasott az utóbbi években, az nem kerülhette el ezeket a sztárocskákat.
De ha már szemét, a Való Világ, és a Big Brother a kategória leges legalja, az első Bár/Farm/Erőd/Bázis változatok sokkal nézhetőbbek voltak(hatalmas bukta is lett mind egy szálig..
), megkockáztatom, még talán értelme is volt ott a dolognak, nem a céltalan f@szmeresztés volt a középpontban. 
-
Gergő_
őstag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Egyetértek, engem például nagyon nem foglalkoztat, hogy bele is nézzek, annyit tudok, hogy a stohlbucinak megint lesz munkája.

de így nevekre emlékezni, csak úgy lehetséges ha napi szinten foglalkoztat valakit.Egyébként az M2-ön és az Echo tv-n egész normális műsorok vannak néha, kár hogy nem nézek tévét, azaz a sajátom nincs áram alatt vagy fél éve pár kivételtől eltekintve.
-
válasz
Szten Márs
üzenetére
Ezt kikérem! Nem követem de sajnos mindenütt ez ment és megmaradt!
Nekem ez a gyanúsítás, hogy követem egyenesen felkérés egy párbajra. Ne égess már!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), megkockáztatom, még talán értelme is volt ott a dolognak, nem a céltalan f@szmeresztés volt a középpontban.