Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Nem véletlen írtam meg a Nyalóvilág című blogbejegyzésemet.
Ezeket a szavakat nem önreklámnak szánom.Ha csak tehetem, figyelemmel fogom kísérni a műsort. Na nem azért, mert kultúrális élvezet, hanem azért, mert (szerintem) kultúrmocsok. No meg azért, mert kíváncsi vagyok, hogy az összezárt egyedek közti ellentét mikor és hogyan robban.
Van ugye egy idős valaki, aki pucérkodik, szexuálisan éhes. No most ezt vagy csak mondja, vagy tényleg így is van. Sajátos módján (szinte) mindenkinek felőrli az idegeit.
Van ugye egy másik érdekes lény, aki csak ordítva tud suttogni, észbeli képességét nem óhajtom taglalni, és már előre szólt az idős valakinek, hogy ne pucérkodjon. Érdekes. Ugyan miért? Mert ott lesz szíve választottja, kedves felesége is. Csak nem fél az összehasonlítástól?
Tuti résztvevő egy harmadik lény is, aki nőnemű, és tuti nem szégyenlős. A másik érdekes lény bizonyára nem fordítja majd el a fejét, aztán hogy ehhez mit szól a felesége, majd meglátjuk. Lehet, hogy az idős valakinél keres majd leki vígaszt?
Lesz még két szereplő, egyelőre rejtély a kilétük. Vannak a műsor szerkesztői olyan firnyákosak, hogy a szereplők kiválasztásával kavartak egy nagyot, kavarjanak egy mégnagyobbat. Ha már bűzlik, akkor bűzölögjön, de minél jobban.Fent említett írásom topicjában nem mulasztom el közölni a véleményem, és szívesen veszem, ha bárki beszáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- ELADÓ FÉL SETUP I7 7700K 16GB RAM
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Prestige 16 AI Studio 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4060 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest