Hirdetés
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem az OpenWrt-s drájverekben még mindig nincsenek benne a gyári mérnökök által kifundált legfrissebb tili-tolik kalibrációk stb.
Mert a wifinél igen háklis arra bármelyik rádió, hogy melyik csatornát állítom be , hogy 20-vagy 40 Mhz, alatta vagy felette . Hogy milyen teljesítményt próbálok neki diktálni.
Nem is lehet simán egyből aktiválni a beállításokat és nem mindegyik válik be, de némelyik egy idő után jó lesz mégis ( biztos dolgozik közben a háttérben egy tili-toli , próbálgatás kalibrálás satöbbi).
Van úgy hogy a beállítások csak a router ujraundítása után tudnak élesre beaktiválódni.
Szóval kemény küzdelem a rádiók stabil működésének beállítása.
Most is éppen ledöglött , mert éjjel még a tabról elalvás előtt valamit átállítottam a 2,4GHz-en és ez nem vált be.
Szóval a Wifivel WIP stádiumban vagyok.
A többi szerintem Ljyyyoooó! Tesztüzem folyamatban.
-
-
-
Szia !
Gratulálok !Szeretnék kérni valamit, "lustaság fél egészség " jeligére , nevezetesen a buildroot menü végig bögyőzése után a buildelés indítása előtt kitermelődik egy "akarmi.config" file , ezt szeretném elkérni tőled , mert így két három egérkattintással a Te munkád eredményét át tudnám állítani egy Fonera 2,0n (ramips RT3x5x) buildelésére.
Én 64 bites linux mint cinnamon 16-ba (dehát az is ubuntu) telepítettem bele a buildrootot . Leszedtem a Trunkot mind a 370 megabájtot. Gondolon, hogy tudnám használni a .config fájlodat alapnak.Priviben küldöm az emil címemet.
Köszönettel dr_CsI
-
SteveBeard
senior tag
Szia!
Nagyon ügyes! Gratulálok!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Milyen TV-t vegyek?
- Vírusirtó topic
- Gyúrósok ide!
- Gaming notebook topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32FG812SUXEN) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest