- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Igen ám, csak te meg azt nem veszed észre, hogy TE vagy a kivétel. Mert ha egy embernek nincs szüksége asztali progira, akkor annak valszeg elég egy jóval-jóval olcsóbb droid, ha meg kell az asztali app (mint nekem) akkor azt nem váltja ki semmi, se RT, se Droid se IOS.
Értem én, hogy van pár olyan ember, aki azt mondja, hogy ő szeret többet fizetni, kevesebbért, csak ez ritka mint a fehér holló... De látod pont te vagy a célközönség. Az emberek 99,99%-a meg nem így gondolkodik, mint az az RT-s eladások is mutatják...
Vígasztaljon az a tudat, hogy te "más" vagy (nem pejoratíve mondom).Nem mellesleg, az általad felsorolt progik futnak Atosmos Win8-on is, nem? "Akkómeg?"
Még mindíg nem derült ki mitől "jobb" az RT, mint a teljes Win8. Megint csak a ködösítés...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arch Linux
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest