Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
James Bond™
tag
Én általános iskola után éreztem így anno. Új emberek, ki tudja milyen lesz... De egy hét az új emberekkel, és rájöttem, hogy jó új embereket megismerni, többet nem is féltem, hogy újakat kell társaimnak tekintenem. Csak ugye a megismerés után jön a kiismerés, és aztán már nem ugyanazok az emberek, akiket az első nap láttál. Szeretek tanulni, mégis volt, hogy lógtam el órákról, mindenben bevállalós voltam, és ez nem fért össze a jó tanuló képével. Voltak osztálytársaim, akiknek ez nem tetszett, nem szerettek emiatt, hátam mögött irigyek voltak, tehát ki kellett őket ismernem.
A tervek halasztgatása nekem is ismerős. Következő hét, aztán következő hónap, következő év...
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy próbálj meg nem parázni, persze az nehéz. Azért nehéz, mert a nyárral kizökken minden a régi kerékvágásból, általában a legtöbb fiatalnak nem kell nyáron korán kelni, nem kell tanulni, és mikor belegondolnak, hogy szeptember: koránkelés, tanulás, házi feladat, kevés szabadidő... Ekkor érzi magát az ember depressziósan, de mikor beindul az iskola, elmúlik.
Sok sikert és szerencsét a főiskolához!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest