Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
James Bond™
tag
Én általános iskola után éreztem így anno. Új emberek, ki tudja milyen lesz... De egy hét az új emberekkel, és rájöttem, hogy jó új embereket megismerni, többet nem is féltem, hogy újakat kell társaimnak tekintenem. Csak ugye a megismerés után jön a kiismerés, és aztán már nem ugyanazok az emberek, akiket az első nap láttál. Szeretek tanulni, mégis volt, hogy lógtam el órákról, mindenben bevállalós voltam, és ez nem fért össze a jó tanuló képével. Voltak osztálytársaim, akiknek ez nem tetszett, nem szerettek emiatt, hátam mögött irigyek voltak, tehát ki kellett őket ismernem.
A tervek halasztgatása nekem is ismerős. Következő hét, aztán következő hónap, következő év...
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy próbálj meg nem parázni, persze az nehéz. Azért nehéz, mert a nyárral kizökken minden a régi kerékvágásból, általában a legtöbb fiatalnak nem kell nyáron korán kelni, nem kell tanulni, és mikor belegondolnak, hogy szeptember: koránkelés, tanulás, házi feladat, kevés szabadidő... Ekkor érzi magát az ember depressziósan, de mikor beindul az iskola, elmúlik.
Sok sikert és szerencsét a főiskolához!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest