- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
-
Predatorr
őstag
-
pengwin
addikt
-
tibaimp
nagyúr
-
törölt tag
-
Puma K
nagyúr
Szerintem senkinek sem ez fáj.
Hanem az, hogy adott teljesítményű komponensek adott mennyiségű hőt termelnek így nem kivitelezhető a könnyű, vékony játékra is használható laptop.
Persze aztán itt jönnek képbe az igények avagy az adott cím-címek hogyan fussanak: mekkora felbontásban, milyen részletesség mellett mennyi képkockával másodpercenként...
Anno 2011-ben én is laptopon képzeltem el a további játszós pályafutásomat... de rá kellett jönnöm a saját tapasztalataim alapján, hogy ez nem megoldható olyan igények mellett mint amit én elvárok. Így később ismét visszatértem az asztali gépekhez.
-
enginev3.0
félisten
Hát nekem tetszik nagyon

-
Dr. Akula
félisten
-
Noukoum
veterán
-
Narasim
aktív tag
-
Noukoum
veterán
-
*Ropi*
félisten
-
imibogyo
veterán
Én is mindig ezen nevetek, amikor valaki ultra-mega-giga-brutál laptopot akar komoly teljesítménnyel és komoly (ráadásul csendes) hűtéssel, de már a 4-5 Kg-os súlytól is kiveri a víz... Anno az én Acer 9802-es laposom 20"-os kijelzővel közel 8 Kg volt + az extrák és mégsem haltam bele a cipelésébe, pedig meglepően sokat hurcibáltam (többet, mint eredetileg gondoltam
). -
Predatorr
őstag
-
tibaimp
nagyúr
-
*Ropi*
félisten
Ha már kijelző:
"A matt felületű IPS panel gyári kalibrációt is kapott, ezzel kiérdemelve az X-Rite Pantone minősítést."
Nagyon röhögök, mert ezt a parasztvakítást biztosan komolyan gondolták a marketingesek, ugyanis viccnek elég erős. Az a kalibráció kb. pont a gyárkapuig él, mert ha 1-2-3 hónapot állt egy raktárban az eladása előtt, akkor már el is mászott és lehet újra kalibrálni, ha színhelyes akar lenni (bár azzal a panellel mission impossible).

-
törölt tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
tibaimp
nagyúr
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
tibaimp
nagyúr
Az dicséretes, hogy a táp + hdmi + lan csati a gép hátára került, így az asztalra kitéve nem zavar oldalt a kábel.
Azt nem értem még, hogy ilyen típusú laposra, miért nem lehet a bekapcsoló gombot oldalra tenni, hogy ne kellejen felnyitni a tetejét, ha valaki esetleg önálló monitorral használná otthon az asztalon. -
Akula
őstag
Jó, hogy nem vékony és 4 kiló! játékhoz kell a kakaó
-
törölt tag
-
opr
nagyúr
Nyugi, nem tervezek gamer laptopot venni, ha meg esetleg megis vennek, abbol valszeg alienware lenne, annak azert eleg jo a minosege, de kell a francnak.
Pusztan erdekelt, milyen szerepe van a knight rider csiknak azon kivul, hogy megoldja, hogy biztos, hogy legyen minek tukrozodni a kijelzoben.
-
Viktor77
titán
-
H0P4
csendes tag
Én a gamét laptop vásárlást abbahagytam. Két laptopot vettem, az utolsó teljesen felső kategóriás, Asus rog gs-506vs. Alaplapi hang elromlott, a szerviz alaplapot cserélt, egy törött alaplapra, amin a power csatlakozó rész alaplapon törött volt és mivel kapcsolta az áramot töltés közben. A venti egy év után már alig bírja (a szerviz és mondjuk jól felpasztázta, 90 fok fölé nem megy a GPU/CPU, de beteg hangos a venti és leégett a szőrt a lábáról, olyan meleget fúj.
Hordozhatóság nulla, mivel az Intel GPU BIOSból ki van kapcsolva a cpu-ban, max egy órát bír aksiról, és játszani nem tudsz úgy folyamatosan próbálja minimumra pakolni a teljesítményt a gép, szaggat minden mint a franc.
Ez volt egy 700ezer ft-os csúcs hardver. Amúgy szép, a képe és a gsync 144es screen baba, a bill. Kellemes...
De mostantól inkább csinálok egy picit miniATXet, Bluetooth billel meg egérrel, veszek egy beteg bfg gsync hatalmas tvt és minden hordozhatóság, csend, hűtés max. Élvezhetőség megoldva. A gépet meg én akkor és úgy upgradelen és szervizelés ahogy akarom.
Farmer laptopok 15 éve nevetségesek és egyre rosszabb. 6+ mag felett már throttling van. Hangos mind és brutál meleg. Az még lol hogy az új gamét sorozatokból hiányzik a gsync ami a gamét gép szívét képezi.
A topic van szereplő laptop is egy röhej. Megyünk vissza az 5 kiló közelébe, egyre nehezebb nem könnyebb?
Vicc. -
Taranti
senior tag
Felsorol a cikk egy rakás elérhető konfigurációt, kérdés viszont, hogy a magyar kereskedők mit hoznak majd be...
-
ONEFREE
aktív tag
Még azt sem értem miért kell titkolni, hogy forrasztott vagy mxm. 😔 Pedig mikor veszed tele van bigyesztve minden féle matricákkal. 🙂
-
CMan
csendes tag
Sok fény.... UFO-t is lehet hívni vele.
-
opr
nagyúr
Az a sarga knight rider csik a kijelzo alatt a gephazon kozepen az mi?
Erre gondolok:

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Dell Latitude 7400 laptopok - Most féláron!
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- ÚJ AKKU! ThinkPad X13 YOGA - 13.3" iPS érintős, i5-10310, 16 / 256SSD, WiFi6, TB3, uj.olv +SZLA GARi
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy meg NINCS könnyű, vékony ÉS gamer laptop, csak marketing, és aki megeszi. 
, slider, OK, leesett, köszi.

).