- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ramszesz2022
újonc
Sziasztok ! Most regisztráltam az oldalra. Régen nagy telefon mágus voltam. Volt, hogy egy héten 2-3* is cserélgettem a telefonokat jó kis bukóval
. Volt jó pár N és 8as szériás valamint E szériás amit ki szerettem volna próbálni, de soha nem volt rá pénzem.
Jelenleg ház felújításban vagyok, és szeretnék egy üveges gipszkarton vitrint kivilágítva, amiben a régi meg nem valósított álmaimat belegyűjtöm. Esetleg tud valaki lelőhelyet, hogy hol tudnék jó áron keresgélni reteo nokiákat? Akár pakkban is. -
-
Vesa
veterán
Semmi extra, 91-ben alapítottam az első céget, szerencsére jól ment a business, így amikor a Westel megjelent a piacon a 450MHz-s rettenettel, azonnal beneveztem egy ilyen készülékbe, hogy autóból is tudjak telefonálni. Nem ez volt a csúcs, volt ennél jobb, de azt nem tudtam megfizetni (ez is horror összeg volt). A másik ok az volt, hogy akkoriban még a vezetékes telefon sem volt egyértelműen elérhető mindenhol, a lakásomon pl. pont nem, hiába igényeltem meg, ezért kellett egy mobil, hogy elérhető legyek. A durva tényleg az volt, hogy a bejövő hívásokért is én fizettem, olyan számlát generálva, amit így utólag belegondolva nem voltam kerek, hogy kifizettem. Mindezt egy olyan vonalminőségért, amiről jobb nem beszélni. Recsegés, sistergés, szakadások...szóval rettenetes volt, de legalább működött és lehetett azért kommunikálni. Autóba és otthon jó volt, másra nem nagyon, mert egy kisebb táska méretét hozta (külön fogantyúja is volt mint egy bőröndnek). Szerencsére gyorsan fejlődött a hálózat, úgyhogy 1,5 évig kellett csak szenvednem ezzel.
-
Fred23
nagyúr
válasz
elfelejtette #30 üzenetére
SX1-et én is nagyon szerettem volna egy időben -minimum kipróbálni. Aztán mikor először vehettem is volna egyet jó áron, már 2009-et írtak, akkor meg már elavultnak számított. De valóban különleges volt, és ha lenne olcsón, helyben aprón, tuti vennék egyet.
A másik meg a Sony W350, amit bármikor megvennék jó áron. Olyan kis cuki, és mikor megjelent, nagyon vonzott.
-
Ceree
senior tag
válasz
Luck Dragon #28 üzenetére
Igen, én is. A55 volt evör a legjobb smsíró telefon, amivel talalkoztam meglepő módon, pedig belepokategorias cucc volt. Pont kezre estek a gombok tokeletes nyomasponttal.
Sokáig akartam Sl45-öt: mp3 lejátszás abban a korban... hightech volt, vagy C55-on a hangrögzítés. De szépség szerint egy S55, S65 is nagyon ott volt. Meg beteg modon az M35 is tetszett akkoriban, de utolag mar annyira nem vallalom.
-
-
6030D
őstag
2001 nyarán vettem a pannonos feltöltőkártyás 3210-et 26e Ft-ért. Akkor a 3310 talán egy tízessel volt drágább, de jobban tetszett a szürke.
Amikor megvettem, a haverom mesélte, hogy amikor ő vette az 5110-et (1999 v 2000) kártyásan (talán 30e Ft körül), akkor a mellette lévő ablaknál egy válogatott focista intézte éppen az új 3210-et 70 e Ft-os áron, előfizetéssel.
Aztán volt 6100 Auchanból 70 e Ft-ért, amikor már voltak fényképezős telefonok, de nekem Nokia kellett. Ahhoz 30e Ft-ért lehetett venni olyan fülest, aminek a zsinórjába volt építve a kamera. Nem vettem. -
válasz
Wanderlust #23 üzenetére
Tudom, tervbe van véve, hogy egy pirosat, vagy kéket beszerzek!
Jaja,mikor megvettem én is állandóan nyomogattam, hogy mennyire jó. -
Wanderlust
tag
-
válasz
Wanderlust #20 üzenetére
Ilyen 3510 (i)?! volt nekem. Imádtam! A 2100-ra cseréltem el sajnos... Nem érte meg...
A főnökömnek meg a 3410 volt.Nővéreméknak meg a 3310-ük volt. Emlékszem rá, hogy akkor 90k volt a két telefon mikor vette sógor..
Szép gyűjtemény, a 8210 még nagy vágyam! Szerettem volna még olyat de annó piszok drága volt az is.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #18 üzenetére
Kicsit?!
Hát kicsit leharcolt az tuti.
Frankó!
-
-
<stdio.h>
csendes tag
Nekem még a 6510 meg a 8810 is nagyon bejött.
-
Ceree
senior tag
8210 > 6100 > 8810 > 6500 > 6210
Van tobb is ami tetszett, de nekem ez volt az ultimate nokia sorom.
8210-em van, de nem mukodik, ellenben a 6100val, ami tokeletes. A tobbi szerintem mar nem is lesz.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #3 üzenetére
Sajnos igen. Bár van hozzá még akku. Lehet vele jampizni.
-
válasz
Bambuszpro #1 üzenetére
Nekem is a Jet bleck tetszik nagyon. Esetleg még a vörös, az is menő!
-
Ceree
senior tag
😍
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
2 éve tettem fiókba a 6310i-t, egy iphone8 váltotta le. Műszakilag teljes értékű telefon így tizensok év után is, az akku használódik el bennük nagyon.
-
Vladi
nagyúr
Mobilhálózatra tudnak még csatlakozni?
-
Bambuszpro
tag
Az arany színű 6310i az nagyon tetszik. Nem sokkal vagyok idősebb ezeknél a telefonoknál de szerencsére nekem is volt alkalmam ilyet használni elsődleges telefonként. Bluetooth jelenlétén én is meglepődtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A kettő legszebb retró telefon szerintem! 6210 és 6310i !A 6210-et most szereztem be, működik frankón. A 6310i is, de...
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest