- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gilfoyle
őstag
Ilyen volt az ügyeleti telefon, nagyon utáltam

-
Kasya
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Wow, ezt jo tudni.
-
quailstorm
félisten
WAP az még van, de a 3510i és kortársai már nem tudnak mobilnetezni, mert nincs GPRS.
EDGE-es telefonnal még lehet Telekom hálózaton netezni. 3510i-vel, 3100-zal nem. -
jbush
tag

Mármint azon kívül, hogy a 6250 menüjében a telefonon van egy "sapka"?
Tartalmaz zajszintmérőt, és ha jól emlékszem, talán több játék is van benne. Valamelyik nap bekapcsolom őket, már rég volt (pedig a 6210-es az egyik leghosszabb ideig használt telefonom volt, egyszerűen imádom a mai napig).(#16) Grenki:
Már gyűjtögetem pár éve őket; sok olyan van köztük, amit használta élesben, még több, amire csak csorgattam akkoriban a nyálamat.
Majdnem mind működik egyébként. -
Kasya
nagyúr
Hogy duruzsol a wap rajta? Hasznalhato meg valamire?
-
quailstorm
félisten
Az előtelepített volt? Nemrég vettem 3510i-t és azon is rajta volt. De JAD alapján több más játékot meg megvettek rá.
Kár, hogy olyan nehéz játékot telepíteni a telóra. Vagy mobilnet kéne (ami már nincs), vagy kábel ami ritka és drága. Szerencsére a program Win10-en is megy, de fizikai COM port az kell.
-
jbush
tag
Szép példány :-)
Nekem annak idején nem tetszettek az első színes kijelzős telefonok, mert nem láttam meg bennük semmi különlegeset. Én a monokróm kijelzős modelleket kedveltem. Színes kijelzősökből nekem a Symbian-osok jöttek be.
...meg a 7250i. Az valamiért nagyon tetszett. De az első színes kijelzős telefonom a 7650 volt, amit imádtam (a mai napig működik).
Itt az én kis gyűjteményem:
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
8810-esem nincs; az még kell, hogy teljes legyen a szett.
Főként a Nokiákat gyűjtöm, de megvan jópár klasszikus Sony/Ericsson is.Szerk.: A 3310/3330, 6310/6310i és a 8210/8250 ugyanolyan előlapban van, ezért ránézésre nem lehet őket megkülönböztetni... De nem ugyanazokból van kettő.
6210-ből azért van kettő, mert az egyik sima, a másik 6250-es szoftverrel "upgrade-elt". -
bhonti
aktív tag
Nekem is megy vígan a mai napig a K300i (na jó, a joystickja már kevésbé) mikor az S5620-at ráteszem a töltőre
Amúgy tök jók ezek amikor "csak" telefonálni, esetleg e-mailt akar az ember. Nem merülnek le 1-2 nap alatt mint egy "új", akkor is ha éjjelre mindig kikapcsolom... -
A párom hogy itthon home officeol, pár napja a hívások miatt kapott egy céges régi SIM-et. Előkerült a cipősdobozból egy Sony Ericcson K200. Másnap mikor a gyerekek (6 és 10) először hallották csörögni, és megnézték mi adja a zajt (midi csengőhan), teljesen szétnevették magukat, hogy Anyának milyen telefonja van..
Van itt aki gyűjt telókat? Én régi PC-ben utazom, de van pár elcserélhető Nokiám, amit inkább elraktam, mint kidobjak.
-
oszi666
őstag
Meg ezen volt egy Splinter Cell játék nem? valami elképesztően menő volt akkoriban
-
válasz
Wanderlust
üzenetére
Köszi! Én fősulira engedhettem meg magamnak úgy, hogy nővéremék megleptek vele születésnapomra egy ilyennel...
-
Wanderlust
tag
Gratulálok! Szép darab. 8.-os koromban egyik osztálytársam birtokolt egy ilyet. Néztük a színes kijelzőt a haverokkal és nem hittük el
Akkoriban még a mobiltelefon is ritkaság volt a mi korosztályunkban nem még egy ilyen. -
scream
veterán
Egyik nagymamámnál még mindig az én ex 3510i-m teljes szolgálatot, lassan 15 éve.
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Meg van rendelve, visszaigazolták hogy oké. Egyelőre várok rá. Ha lesz valami róla, írok! ✌️
-
twollah1976
őstag
Hogy all a garazs?
-
Ezen volt az az ejtőernyős játék, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 2 128GB Full Extra csomag (Elite Strap akkuval és tok, Kiwi grip, Fit Pack)
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Noctua NH-U9S chromax.black (teljes gyári szett)
- Zbook Studio G8 15.6" 4K OLED érintő i7-11800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer PC Ryzen 5 5600GT Rtx 3060ti 8GB 16GB RAM 512GB SSD
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest