- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
válasz
huskydog17 #14098 üzenetére
az utóbbi időben , talán mióta elkezdték bétára kiadni az 1,17-es foltozást, azóta vettem én is észre hogy 6x4-es alváz esetében nehéz fuvaroknál, némelyik kamion sokkal nehezebben irányítható, tolja az orrát a kanyarokban, valszeg akkor bele nyúltak az irányításba is
aztán azóta inkább csak 4x2-es alvázzal megyek.
igaz most mióta megvan az új MP4 1.18 óta, annál nem vettem észre a nehezen irányíthatóságot.. -
Xmodule
őstag
válasz
huskydog17 #14098 üzenetére
12 sofőr szép. Nekem ma sikerült alkalmazni az első embert. Mondjuk még csak lvl15 vagyok. De igyekszem fejleszteni. Amugy van olyan kamion ami 90nel gyorsabban is tud menni alapbol extra mod nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest