- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Igen eléggé feslegese a 350W-os táp, de jelen esetben egy DC-s lap az én N3150-ből amikor én vettem nem volt kapható sajnos.
A2 db paneltáp ára nem jött volna ki szerintem a 350W-os minőségi FSP táp árából , ami közel 5k postával együtt(hardverapro-ról)A médiába a cd/dvd-t meg a pendrive-ot rakja, nem? => szerintem igen, de én egyenlőre mindent az /mnt alá csatolok ami fontos.
Csatolás azért kellett hogy egyszerűbben be tudjam tallózni a Kodi-ból a filmeket, sorozatokat.
-
lev258
veterán
Több nézőpont is létezik, az egyik szerint a felhasználói dolgokat a /media alá, míg a rendszerszintű dolgokat a /mnt-ba illik csatolni. Egyébként a /media-ba a "removable media" eszközöket szokták, viszont meglepő módon egy belső merevlemez is beletartozik/beletartozhat ebbe a gyűjtőfogalomba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest