Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
turai_
tag
Lehet bigyuszok nelkul elni, igaz van egy tabletem (ami szinten nem lenne, csak ingyen vo't), aminek eddig ertelmesebb felhasznalasi terulete kizarolag utazasok kozben egy sorozat lejatszasa vagy ebook megjelenites. De hogy a telefonom nem lesz okos, az aztan biztos. Sokan meglepodnek a mai napig, hogy hagyomanyos telefonom van, fateromat is meglepte, mert hogy en szamitogepekkel foglalkozom es erosen fuggo is vagyok jatekok teren, akkor miert ne lenne egy ilyen techbu.inak? A tabletem is legszivesebben kivagnam neha a droidja miatt, nekem tul bugyuta, kivetel esetleg a WP, de az meg nem volt a kezemben, igy inkabb hagyjuk.
Szinte mindenre funkcionalis eszkozt hasznalok, pl GPS es terkep altalaban van nalam.
Kesztetest pedig nem erzek az utan, hogy okostelefont vegyek. A problema ott van, hogy az emberiseg nagyon nagy resze elhitte, hogy nekik erre szukseguk van, kozben pedig meg lehet lenni ezek nelkul (mas kategoriaban pl Facebook). Tiszteletem azoknak, akik okosan fel tudjak hasznalni ezeket az eszkozoket, nem csak a bugyuta jatekokon jatszanak vagy a korabban emlitett kozossegi oldalt bongeszik folyamatosan, mert a legtobben ezt teszik.27"
Új hozzászólás Aktív témák
lo A napokban olvastam egy cikket az index.hu-n H. Zsolt tollából, melyben a kolléga egy hetet töltött el okostelefon...
- Aerocool AM5 Gamer PC - Ryzen 5 7500F/32GB DDR5/1TB NVMe/RTX 3080/Vízhűtés/Garancia, Karcmentes!
- ASUS VivoBook Pro! 3K OLED / Ultra 7 155H / RTX 4050 6GB / 1TB NVMe! 27% számlával!
- 27% számlával! MSI PRO B850-P WIFI Alaplap
- 27% számlával! MSI Pro Z790-P WIFI Alaplap
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest