Új hozzászólás Aktív témák

• Lauda

titán

válasz H.Istvan25 #68 üzenetére

Pl a problémamegoldó képességük nulla

Ezt a forgalomban is tökéletesen tapasztalni. Amikor a külső sávban haladtam nyergessel és be akart sorolni egy német, menekülni kellett hanyatt homlok. Képesek megállni a gyorsítósáv végén és állni ott percekig. Álló helyből akar becsatlakozni a sűrű autópálya forgalomba? Másik eset hogy megy melletted a gyorsítósávban és amikor az elfogyna, nekimegy oldalról a pótkocsinak. Gondolom megtanulta a kresz órán, hogy a leállósávban nem haladunk és ehhez tartja magát akkor is, ha estig ott áll és nem tud besorolni, vagy ha inkább össze kell törni az autót. Rengeteg ilyen balesetet láttam, szerencsére nekem sikerült kimaradnom belőle, voltak azért necces helyzetek. Tényleg becsülöm a szabálykövetésüket, mert ha korlátoznak 60-ra, akkor ezek 60-al mennek akár 6 sávon egyszerre, de gondolkodni képtelenek ha valamit meg kellene oldani.

Ha át akar sorolni és nem vagy előzékeny, képesek üvöltözni és mutogatni egyből, meg le akarja szorítani a kamiont a pöcsköszörűjével.

Volt hogy több száz km-en keresztül szórakoztam egy sráccal, mert haladt 80-82-vel, nagy nehezen megelőztem lejtőn, visszaelőzött. Egy idő után megint belassult, megint megelőztem, visszaelőzött, majd egy idő után belassult megint. Ez így ment végig. Egyszerűen nem bírta elviselni, hogy megelőzte egy kamion, aki amúgy nem zavarta volna, mert én gyorsabb voltam. Aztán meguntam és kiálltam 45 percre.

Új hozzászólás Aktív témák