Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stangli
    senior tag

Nem vagyok tanácsadó, csak voltam vagy 8ével ezelőtt, de elítélem őket, mert belülről láthattam a rothadt rendszert... csak szeretem a saját pénzügyeimet saját magam intézni, az hogy terelek vagy sem, talán neked tűnik úgy, egyáltalán nem terelek, csak amikor kézhez kaptam a levelet engem meglepett, hogy mekkora hozamot ért el, illetve, hogy mekkora a mostani a tőkém, ennyi... és nem ez az egyetlen befektetésem... tanácsot meg nem adok senkinek, mert megtanultam, hogy a befektetési ügyletek nem az a dolog, amiben csak úgy osztani kell az észt, mert bármi áthúzhatja az ember elképzelését és akkor inkább a saját pénzem égjen, mint az ismerőseimé, barátaimé, ügyfeleimé... továbbá nincs kizárva, hogy nem lesz válság az elkövetkező években, mert lesznek, sőt...
    Minimum index nincs, Én idén direkt nem kértem, mert az adókedvezményt már nem tudom kihasználni, így feleslegesnek találtam az indexálást, az összeg nem változott egy ft-al sem... ha növelni akarom a befizetést, akkor eseti díjakkal megoldom a megfelelő alapba téve...

Új hozzászólás Aktív témák