Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akom
őstag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Vágom !

-
akom
őstag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
HEhe !

Rendes gyeröknek tűnsz cimbi

-
törölt tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
A termekben sem csak ilyenek vannak, ettől nem kell tartanod. Ha haverral mész, akkor meg főleg nem.

Egyébként a nagy gyúrósok a legtöbbször szívesen segítenek abban, hogyan érdemes elkezdeni, hogyan kell szabályosan végezni a gyakorlatokat, stb... hasznos jószágok.

-
DarkByte
addikt
válasz
Crystalheart
üzenetére
Ebben az edzőteremben elég hangos a zene hogy ezt ne halld.
(Mondjuk nálad tudom hogy kizáró ok a house, vagy mainstream rádió.. de van aki mp3 lejátszóval jön, szóval megoldható úgy tűnik). -
DarkByte
addikt
Szeptember elején rávett a haverom hogy járjak vele edzeni konditerembe. Akkor voltam ~95 kiló. Heti háromszor járkálok (vagyis most pár hete szünet, mert elég durván beteg lettem, ill. vizsgaidőszak miatt nem fér bele, de januárban folytköv), mindig két órahosszát. Karácsony előtt voltam 88 kiló (azóta meg nem mertem megnézni, igyekeztem nem bedőlni a kísértésnek). Nem tudom ez mennyire számít sok fogyásnak, nyilván mivel előtte nem mozogtam semmit csak izomba is átköltözött valamennyi. Sose szakítom meg felesen magam, de igyekeztünk egy teljes átmozgató edzést csinálni, terhelést pedig fokozatosan növelem (nagyobb súlyok, hosszabb gyakorlatok, másfajta edzésterv, stb.)
Első héten olyan izomlázam volt hogy minden fájt ami mozgással kapcsolatos, de aludni is csak úgy bírtam ágyon hogy a hátamon. Utcán úgy járkáltam mint aki mindjárt megver valakit, poénos is volt egyben meg gáz, de az első hét után már nem volt gond.
Amikor tehettem egy fél óra kardiót mindig szorítottam a végére, vagy lépcsőző gépen vagy taposó gépen. Tavasztól pedig jó lenne vagy futást vagy úszást berakni mellé. Most már elvileg bírnám a futást úgy hogy nem halnék meg az első tíz perc után.
Egyébként megkedveltem az edzeni járkálást, haverommal gyakorlatok közben legalább tudok beszélgetni, mert egyébként munka miatt nem sokat futnánk össze. Mindig jó ízűt alszom utána, illetve jobb a közérzetem is
Edzőteremben tök jópofa emberek vannak szerencsére, tartottam tőle hogy kövérkén bemegyek oda és szarul fogom érezni magam, de nem így lett. Szóval ha szerintem tud valaki egy havert keríteni akivel neki tud fogni kondizni, talán a legjobb választás. Egymaga gyorsan elveszti az ember a kitartást. Én akartam csak szimplán úszni de arról lebeszéltek, mert hogy az nem fogyaszt (persze erről mindenki mást mond). -
Vladi
nagyúr
Azt mondja, hogy 5 kg plusszal élem az életem. No kérem nem a 3. világban élek, marad.

-
Bocaa
senior tag
178cm vagyok 77kg

amúgy elég vicces 4hónapja 176cm 71 kg voltam a tükör alapján egy grammot nem híztam a ruháim nem lettek kisebbek ja csak felszedtem 6 kg izmot nagyjából és a BMI-m épphogy normal ránézésre azt szokták mondani erős vagyok XD -
akom
őstag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Erős csontozatú és izmos vagyok !

Csakis azé ennyi !
-
Csakénvagyok
őstag
22.6, nem igazán dagi.
-
akom
őstag
Nem vágom miért probléma a túlsúly !

-
Dj Polc
tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
21.9 nekem pedig én nem vagyok vézna (no de dagi sem
).185cm+75kg,ennél kevesebbel hernyó lennék -
Crystalheart
őstag
21,1. Ez normálisnak számít, tehát úgy hülyeség az egész, ahogy van. Mert én vézna vagyok.
-
Látom anno AZ a diós post mély nyomokat hagyott sokakban..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Racecam
nagyúr
válasz
Taknyoshal
üzenetére
Mert egy kkurtnagydiotorta van kint a spájzban.
u.i.: Az oroszok mellett.
-
Lortech
addikt
válasz
Taknyoshal
üzenetére
Nem testépítek, nem élsportolok már, miért lenne sok? Pont jól érzem magam. Amikor napi szinten sportoltam, fociztam atletizáltam, akkor volt 8 és 9 között, de akkor már csúnyán nézett a felmérést végző doki.
Racecam: csatlakozom egy rántotthússal meg egy Ischlerrel, na jó meg egy sörrel, de csak azért, hogy ne fulladjak meg az előbbieken.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Taknyoshal
üzenetére
Na jó, most megyek ki és behozok egy fél diótortát.

-
aram01
nagyúr
megfogadom hogy jövőre kevesebbet mozgok így kevesebb kalóriát égetek el és nem kell annyit enni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Manitou
veterán
válasz
fekeandras
üzenetére
A "mozgásszegény" életmód azért nagyban hozzájárul az elhízáshoz kajálástól függetlenül. Tapasztalom magamamon is.

Ha valaki eszik össze vissza de mellette napi szinten intenzíven sportol , mozog valamit ( nem sakkra gondolok) az nem valószínű hogy nagyon elhízik, nem mondom hogy esetleg nem lesz rajta egy kicsi felesleg, de hogy normál alkatú marad az is tuti
-
-
Manitou
veterán
válasz
fekeandras
üzenetére
Te is a lajcsi update híve vagy?
Éjfél után bármit?
-
fekeandras
őstag

Nekem fogynom kéne. Sokat. Igaz, hogy akkora vagyok mint egy jeti viszont 5-6év alatt lassan fel híztam kb 120kg-ra. Legalább 30-35kg plusz van rajtam. Áhh, újra sportolnom kéne akkor ugrott meg durván mikor abba hagytam.
szerk: megvan az újévi fogadalmam. Egészen ebédig kitart majd...

-
akom
őstag
40.1 !
Ez azt jelenti nem is élhetnék ? !

-
Lortech
addikt
válasz
fekeandras
üzenetére
Akkor maradok tisztelettel,
Giliszta.

Komolyra fordítva, remélem sohasem érem el a 100-at vagy környékét, mivel magasabb már nem leszek (182).
Most 22,6 a BMI-m, de csak 13-14% közötti a testzsírom, ezért vsz. az átlag 22,6-os BMI-vel rendelkező egyéneknél szálkásabb vagyok.
A BMI annyira egyszerű mutató mint egy faék, ezért igazán semmire se jó, csak statisztikára, egyénenként ez a mérőszám nem sokat jelent. -
21.2
iszom is egy sort a nagy idegessegre. 
-
Armahun
addikt
Mint ahogy az általános kondíciót sem.
Vegyünk egy a táblázat szerint elhízott vagy kövér embert aki egész nap kényelmesen hordja a zsák cementet a 10.-re és egy normál indexűt, aki ha 5 percet kell állnia a buszmegállóba leveri a víz és összeesik. Akkor most kinek jobb az indexe? -
Taknyoshal
tag
nekem pont 20.
-
aram01
nagyúr
26.5 a BMI kezdjek idegeskedni?

-
<NewL>
addikt
minek kell ezt a témát minden hónapban 2-3x felhozni?

-
m3tr0
őstag
Ez a "számítási rendszer" úgy ahogy van hülyeség.
Az előzőekben már mások által is felhozott dolgok miatt.Ha valakit tényleg érdekel,hogy miként lehet otthon kiszámolni, egy viszonylag valós értéket,azok a neten rátalálnak.
Én kettő bonyolultabb számítási módszert is végigszámoltam,melyhez a magasság,testsúlyon kívül más adatokra is szükség van, a nyak illetve csípő kerületet is kell. Továbbá a számítási egyenletben az is pontosan le van írva,hogy milyen számokkal kell még számolniuk a különböző neműeknek.
Számokkal meghatározni azt,hogy valaki túlsúlyos-e vagy alultáplált, elég nehéz, főleg kettő adatból.
Amúgy nálam is túlsúlyt írt, pedig a 185 centimhez 77 kg vagyok...és nem ez a teszt,hanem a másik kettő amihez bizony mérni kell...ugyanis a kényes helyeken(has,úszógumi) sajnos van zsír. De azóta (szeptember vége óta) járok úszni (esetenként akár 2 km-is befigyel) és hamarosan futni is fogok.

-
A BMI azért bullshit, mert nem abból lehet megállapítani azt, hogy valaki elhízott, hogy hány kiló, hanem abból, hogy mennyi zsír van rajta.
Mivel ezt a BMI egyáltalán nem veszi figyelembe, ezért elég gyakran kapja meg a bullshit jelzőt. -
Racecam
nagyúr
-
fekeandras
őstag
Ezt a hülyeséget... Amúgy is barátnőm szerint 100kg alatt a férfi nem férfi, hanem giliszta.

-
stangli
senior tag
Indok: Saját magamból kiindulva akár hogy nézem túlsúlyos vagyok. Meggyőző indok volt?
Meg amúgy is Én úgy gondolom, hogy egy kigyúrt kopasz disznón, akin több az izom, mint az értelem, nem ez az index vonatkozik, hisz alapból megdőlni látszik.Továbbá Én úgy gondolom, hogy a Testtömeg index az átlag emberekre lett kitalálva, akik egyáltalán nem sportolnak, mozognak.
-
törölt tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Plusz szerintem azért nem ártana fogyelembe venni a csontsűrűséget és összes csonttömeget is, mert valaminek meg is kell tartania azt a tömeget, függetlenül attól, hogy miből van.
-
Szten Márs
nagyúr
Úgy látom az oldal nem tesz különbséget férfi és nő között, ugyanaz a számítási mód, ugyanazok a határok, ez nyílván így nem kerek. Ha csak rosszul néztem, akkor sorry.
Aztán lehet valaki úgy 100 kiló, hogy egy deka izom nincs rajta, csak zsír. Lehet valaki úgy 100 kiló, hogy csupa izom. Nyílván teljesen más a dolog. Így ennyi paraméterből valamit kihozni nem lehet korrektül. -
nyunyu
félisten
Ehhe, 3 nap bejglimergezes miatt 26.8-rol 27.8-ra ugrott

December elejen amugy nekialltam fekvotamaszozgatni, ah, mondom ez lazanak tunik, minek ide pihenonap 2 edzes koze.
Aztan elso nap utan 3 napig olyan izomlazam volt, hogy alig birtam reggel elvanszorogni az agytol a gepig, meg este vissza, nem hogy edzes.
Azota eleg ad-hoc modon csinalom, reggeli kavenal egy kor, delben megint, delutani kavenal meg egy, aztan ahogy sikerul.
Igy 2 het alatt eljutottam odaig, hogy egyszerre le birok nyomni a kezdeti 10 helyett 25-ot.
Kiloimon persze nem latszik meg, egy deka sem ment le.

Inkabb csak atepult a hasam egy resze vallra, hatra, bicepszre. -
válasz
Taknyoshal
üzenetére
Nyilván csak azokra vonatkozik, akiknek nem izomból van sok.
(#6) Vandit.: miért?
-
Vandit.
addikt
A BMI egy bullshit.

-
Taknyoshal
tag
De ezt nem vágom. Ha valakinek izomból van sok és azért nehéz az is pont olyannak számít mint akinek zsírból van sok?
-
Jhonny06
veterán
Pont az UW és az NW határán vagyok, megnyugodtam.
-
Gergő_
őstag
ennek a listának nagy része genetikai alapon olyan alakú,amilyen
-
tibi666
senior tag
26
-
Winner_hun
félisten
Normal weight = 18.5-24.9 - 19.3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Edzőteremben tök jópofa emberek vannak szerencsére, tartottam tőle hogy kövérkén bemegyek oda és szarul fogom érezni magam, de nem így lett. Szóval ha szerintem tud valaki egy havert keríteni akivel neki tud fogni kondizni, talán a legjobb választás. Egymaga gyorsan elveszti az ember a kitartást. Én akartam csak szimplán úszni de arról lebeszéltek, mert hogy az nem fogyaszt (persze erről mindenki mást mond).

kiló
a szeletre meg rá van írva hogy szeretlek 

iszom is egy sort a nagy idegessegre.