Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
maxi thx. az olvasatot
meg a többit is, most nincs időm mindegyikre válaszolni, mert lépek melózni. -
Elmör
őstag
Sikerült még ma ezt is elolvasnom, hú de király volt, vártam az újabb szál folytatását mindig, még ha kicsit sejtettem is mi lesz az és erre végülis kit kapunk: gugát.

A fehér cowboy kalap komoly? Hát az hozzádképzelve nagyon lol, de igazad van, a lényeg, hogy vicces vagy és éled boldog életed, le kell tojni ha ilyesmi miatt nevet valaki.
Tényleg nagyon jó volt olvasni, életszerű, jó háttérzenével, ez kell egy nyugodt kis délutánhoz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
thyeby
őstag
"Egyszer elképzeltem egy filmet, amiben nincs főszerep, ehhez az íráshoz hasonló, átadják a szereplők egymásnak a pillanatnyi főszerepet,"
Ja!
Mondtam én, hogy ha az ember olykor felkiált, hogy heuréka, kiderül, hogy már rég feltalálta más.
Olasz filmrendezők előszeretettel fűzik így a szálat.
Francis Ford Coppola megcsinálta ugyanezt diaporámában is.
Amit Te megvalósítottál, sajátos sodrású. Éttermek így fémjelzik: Séfünk specialitása. -
Zolexx
aktív tag
Grat.! NAGYON tettszik! Filmet neki

-
Huma
addikt
Bevallom én a legtöbb írásodba csak beleolvasok és félbehagyom, de ez valahogy megragadott, magábaszippantott. Ebből tényleg jó filmet lehetne csinálni. Rémlik, hogy már láttam hasonlót, de ilyet még biztos nem. Kár, hogy nem Hollywoodban élsz.

Mindenki jól járna. Te gazdag lennél, mi meg letöltenénk torrentről az év filmjét.

-
waverider
senior tag
köszi Guga mester!

-
Omega81
senior tag
Mindegyik írásod nagyon jó, de ez baromira nagyon über jó! Köszi!

-
guga
Közösségépítő
válasz
molnarpeter
üzenetére
Csak nem kórházban vagy, esetleg csuklóra rögzített?
-
guga
Közösségépítő
Maxi thx

-
JanFe
aktív tag
Koszi az irast. Tetszett

-
molnarpeter
nagyúr
Nagyon jó lett, erősen lekötött, mint a rajtam lévő 24 órás EKG

-
Huma
addikt
Minden elismerésem guga!
Szerintem nagyon jól sikerült kis iromány.

-
A "hülye" ötleted
juttatta eszembe, hogy valamikor ifjú koromban láttam egy csehszlovák filmet (fogalmam sincs mi volt az) amiben nem is mutatták a főszereplőt. Mintha az ő szeme lett volna a kamera. Tetszett az ötlet. -
Gézengúz
addikt
Ezt mintha már valahol olvastam volna....
Sajnos még azóta sem volt időm, hogy másodszor is átrágjam magam rajta, de ami késik nem múlik... 
-
-
guga
Közösségépítő
"Na, ebbe aztán belekutyultál mindent. Viszont elég életszerű, hiszen így működik az embernek az agya. Csapong, kavarog benne egyszerre sok minden."
Üdv! Van ennek koncepciója, s nem a kavargás mentén halad, viszont elég csapongónak hat.
Egyszer elképzeltem egy filmet, amiben nincs főszerep, ehhez az íráshoz hasonló, átadják a szereplők egymásnak a pillanatnyi főszerepet, s pár percig belelátunk az életébe, gondolataiba, s ahogy elhalad mellette valaki más, a kamera már azt az embert, s az életét követi. Ha nincs is központi sztori, ami mentén halad, attól válik élővé, hogy minden egyes szereplő megfűszerezi.Van egy másik "hülye" ötletem is, ami egyelőre a megvalósítás fázisában tart, értsd úgy, hogy a bungiban kurva hideg van, amíg ki nem tavaszodik a lábam be nem teszem oda

A lényege, hogy nincs történet, csak befejezés, de annak nagyon sok változata.
A pici novellákból, ami mind egy soha meg nem írt történetnek a vége, lehet következtetni arra, hogy a történet mi maga. Így kell megspórolni egy regényt
-
guga
Közösségépítő
maxi thx. az olvasatot

-
Vakegérke
félisten
Hosszú, hosszabb, még hosszabb. A végén pedig sajnálom, hogy nincs tovább.
Köszönöm az élményt.

-
Gude
senior tag
Érdekes írás
-
Na, ebbe aztán belekutyultál mindent. Viszont elég életszerű, hiszen így működik az embernek az agya. Csapong, kavarog benne egyszerre sok minden. Csak éppen kevesen tudják így megfogalmazni. Nagyon jól írsz. (bár ezt már tudod te is
) -
e=mc²
őstag
Komoly!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
meg a többit is, most nincs időm mindegyikre válaszolni, mert lépek melózni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)