Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
2023.Szeptembertől hozzáadható az OTP-s kártya Google Wallethez
-
Gaspander
újonc
válasz
st3v3np3t3r #18 üzenetére
Igen pontosan
-
Gaspander
újonc
válasz
st3v3np3t3r #15 üzenetére
Lehetséges, hogy ők a cikkben említett gdrive-os régebbi verzióval próbálkoztak. Én viszont a legfrissebb classic verziót raktam fel.
Vagy még amire tudok gondolni, hogy 910 Bluetooth és a 915 LTE verzió közt lehet valami.
Nekem be van állítva SIM kártya és fixen bekapcsolásra van állítva. -
Gaspander
újonc
válasz
st3v3np3t3r #13 üzenetére
Jelentem elsőre működött
Tesco önkiszolgálóban voltam, fizetés előtt megnyitottam az appot, rá mentem a kártyára és beírtam az óra zárkódját. Aztán érintés és fizetett is.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Gaspander #12 üzenetére
Nem baj, ha esetleg sikerül a teszt, majd írd meg... A gondok mindig fizetéskor jelentkeznek, nekem pl. nem érzékelte a terminál az órát, vagy CLESS HIBA jelzést dobott...
Ha sikerül, akkor a teszted alapján frissítem...Jelszóra visszatérve, nekem sosem kért eddig jelszót
-
Gaspander
újonc
válasz
st3v3np3t3r #9 üzenetére
Sziasztok,
Watch 5 LTE + Xiaomi 12
Én ma raktam fel a leírás ötletéből kiindulva, viszont a magam módján és elsőre jónak tűnik watch 5-ön.
Total Commander-rel a telefonomra telepített legfrissebb Simple Classic-ból generáltam apk-t (3.78.0)
Geminiman wear os manager-rel sideload-oltam.
Majd elindítva beléptem google fiókkal.
Ezután fel is dobta az említett kártya regisztrálási dolgot, viszont ott figyelni kell, hogy le kell görgetni és egy jelszót kért (gondolom a simple fiókét)
Ha ez megvan egy kezdőlap gomb jelenik meg.
Ezután csak várni kell, viszont ha közben ellenőrizné az ember akkor a kártya alatt még ott lévő "regisztrálja kártyáját" rész csak annyit ad be, hogy "Regisztráció" és két gomb, ügyfélszolgálat és kezdőlap. Itt nem kell megijedni csak nem fért ki, hogy az eszköz regisztráció alatt van és várni kellett kb 10-15 percet.10-15 perc után, elfogadta a simple és rá lehetett nyomni a kártyára a tokenhez.
Valódi tesztnek reggel fogom tudni alávetni, de ránézésre minden tökéletesen működik.
Azért írtam le tesztelés előtt, mert tudom, ha most nem írom le akkor, holnap elfelejtem
-
Oliverda
titán
válasz
st3v3np3t3r #4 üzenetére
Használjatok inkább Curve-öt, szerintem az egyszerűbb megoldás. De leginkább váltsatok bankot (ha épp nincs hiteletek).
-
BullZeye
veterán
válasz
st3v3np3t3r #6 üzenetére
Samsung Watch 5 44mm-en kilép a Simple App amikor kiírja, hogy 1 eszköz támogatja a érintés nélküli fizetést.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #6 üzenetére
Köszi.
Ha valaki hasonlóan nem értené, a nyitó Blogbejegyzésben.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #4 üzenetére
Pontyosan hol?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Galaxy Watch5-ön úgy fest nem használható a Simple app,részletek a blogban.
-
PDA_FAN
tag
Nem csak az OTP ilyen. Erstével is futottam felesleges köröket a nyáron. Csak addig sikerült eljutnom, hogy kaptam egy udvarias levelet, miszerint csak az Apple Watch a támogatott okosóra, és olvagassam a honlapjukon az erről szóló oldalakat, hátha okosabb leszek.
-
Oldman2
nagyúr
„Okosrák”? Az de menő...
A cikket köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest