- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
2023.Szeptembertől hozzáadható az OTP-s kártya Google Wallethez
-
-
Gaspander
újonc
válasz
st3v3np3t3r #18 üzenetére
Igen pontosan
-
-
-
Gaspander
újonc
válasz
st3v3np3t3r #15 üzenetére
Lehetséges, hogy ők a cikkben említett gdrive-os régebbi verzióval próbálkoztak. Én viszont a legfrissebb classic verziót raktam fel.
Vagy még amire tudok gondolni, hogy 910 Bluetooth és a 915 LTE verzió közt lehet valami.
Nekem be van állítva SIM kártya és fixen bekapcsolásra van állítva. -
-
Gaspander
újonc
válasz
st3v3np3t3r #13 üzenetére
Jelentem elsőre működött
Tesco önkiszolgálóban voltam, fizetés előtt megnyitottam az appot, rá mentem a kártyára és beírtam az óra zárkódját. Aztán érintés és fizetett is.
-
válasz
Gaspander #12 üzenetére
Nem baj, ha esetleg sikerül a teszt, majd írd meg... A gondok mindig fizetéskor jelentkeznek, nekem pl. nem érzékelte a terminál az órát, vagy CLESS HIBA jelzést dobott...
Ha sikerül, akkor a teszted alapján frissítem...Jelszóra visszatérve, nekem sosem kért eddig jelszót
-
Gaspander
újonc
válasz
st3v3np3t3r #9 üzenetére
Sziasztok,
Watch 5 LTE + Xiaomi 12
Én ma raktam fel a leírás ötletéből kiindulva, viszont a magam módján és elsőre jónak tűnik watch 5-ön.
Total Commander-rel a telefonomra telepített legfrissebb Simple Classic-ból generáltam apk-t (3.78.0)
Geminiman wear os manager-rel sideload-oltam.
Majd elindítva beléptem google fiókkal.
Ezután fel is dobta az említett kártya regisztrálási dolgot, viszont ott figyelni kell, hogy le kell görgetni és egy jelszót kért (gondolom a simple fiókét)
Ha ez megvan egy kezdőlap gomb jelenik meg.
Ezután csak várni kell, viszont ha közben ellenőrizné az ember akkor a kártya alatt még ott lévő "regisztrálja kártyáját" rész csak annyit ad be, hogy "Regisztráció" és két gomb, ügyfélszolgálat és kezdőlap. Itt nem kell megijedni csak nem fért ki, hogy az eszköz regisztráció alatt van és várni kellett kb 10-15 percet.10-15 perc után, elfogadta a simple és rá lehetett nyomni a kártyára a tokenhez.
Valódi tesztnek reggel fogom tudni alávetni, de ránézésre minden tökéletesen működik.
Azért írtam le tesztelés előtt, mert tudom, ha most nem írom le akkor, holnap elfelejtem
-
-
Oliverda
félisten
válasz
st3v3np3t3r #4 üzenetére
Használjatok inkább Curve-öt, szerintem az egyszerűbb megoldás. De leginkább váltsatok bankot (ha épp nincs hiteletek).
-
-
BullZeye
veterán
válasz
st3v3np3t3r #6 üzenetére
Samsung Watch 5 44mm-en kilép a Simple App amikor kiírja, hogy 1 eszköz támogatja a érintés nélküli fizetést.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #6 üzenetére
Köszi.
Ha valaki hasonlóan nem értené, a nyitó Blogbejegyzésben.
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #4 üzenetére
Pontyosan hol?
-
Galaxy Watch5-ön úgy fest nem használható a Simple app,részletek a blogban.
-
PDA_FAN
tag
Nem csak az OTP ilyen. Erstével is futottam felesleges köröket a nyáron. Csak addig sikerült eljutnom, hogy kaptam egy udvarias levelet, miszerint csak az Apple Watch a támogatott okosóra, és olvagassam a honlapjukon az erről szóló oldalakat, hátha okosabb leszek.
-
-
Oldman2
nagyúr
„Okosrák”? Az de menő...
A cikket köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Tisztelt Olvasók!Vélhetően 2023.Szeptemberétől már hozzáadhatóak az OTP-s kártyák a Google Wallethez, így a Simple...
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest