- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaspander
újonc
válasz
st3v3np3t3r #18 üzenetére
Igen pontosan
-
Gaspander
újonc
válasz
st3v3np3t3r #15 üzenetére
Lehetséges, hogy ők a cikkben említett gdrive-os régebbi verzióval próbálkoztak. Én viszont a legfrissebb classic verziót raktam fel.
Vagy még amire tudok gondolni, hogy 910 Bluetooth és a 915 LTE verzió közt lehet valami.
Nekem be van állítva SIM kártya és fixen bekapcsolásra van állítva. -
Gaspander
újonc
válasz
st3v3np3t3r #13 üzenetére
Jelentem elsőre működött
Tesco önkiszolgálóban voltam, fizetés előtt megnyitottam az appot, rá mentem a kártyára és beírtam az óra zárkódját. Aztán érintés és fizetett is.
-
Gaspander
újonc
válasz
st3v3np3t3r #9 üzenetére
Sziasztok,
Watch 5 LTE + Xiaomi 12
Én ma raktam fel a leírás ötletéből kiindulva, viszont a magam módján és elsőre jónak tűnik watch 5-ön.
Total Commander-rel a telefonomra telepített legfrissebb Simple Classic-ból generáltam apk-t (3.78.0)
Geminiman wear os manager-rel sideload-oltam.
Majd elindítva beléptem google fiókkal.
Ezután fel is dobta az említett kártya regisztrálási dolgot, viszont ott figyelni kell, hogy le kell görgetni és egy jelszót kért (gondolom a simple fiókét)
Ha ez megvan egy kezdőlap gomb jelenik meg.
Ezután csak várni kell, viszont ha közben ellenőrizné az ember akkor a kártya alatt még ott lévő "regisztrálja kártyáját" rész csak annyit ad be, hogy "Regisztráció" és két gomb, ügyfélszolgálat és kezdőlap. Itt nem kell megijedni csak nem fért ki, hogy az eszköz regisztráció alatt van és várni kellett kb 10-15 percet.10-15 perc után, elfogadta a simple és rá lehetett nyomni a kártyára a tokenhez.
Valódi tesztnek reggel fogom tudni alávetni, de ránézésre minden tökéletesen működik.
Azért írtam le tesztelés előtt, mert tudom, ha most nem írom le akkor, holnap elfelejtem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Tisztelt Olvasók!Vélhetően 2023.Szeptemberétől már hozzáadhatóak az OTP-s kártyák a Google Wallethez, így a Simple...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZIDOO médialejátszók
- EA Sports WRC '23
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest