Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Ismerős történet, szerintem ugyanők voltak, itt a környéket megszórták fizetési felszólítással, de amit el lehetett kúrni, azt el is kúrták, mert egyrészt 5 éven túli tartozást emlegettek, másrészt a szolgáltató, aminek a követelését hajtották volna be, nem küldött azalatt felszólítást. És elég sok levelet kiküldött a behajtó cég, magánszemélyeknek, cégeknek, önkormányzatoknak. Mivel tudtam, hogy nem tartozok szemétszállítónak, így visszaírtam, hogy ugyan mondják már meg, hogy mire fel, de elsunnyogták a választ. Gyanítom, sokan voltak, akik befizették a csekket, pedig a helyi médiában is kiment, hogy ne tegyék. Nyomorult egy banda.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az ilyen mocskos jogszabályszegő cégeket örökre be kéne zárni, a vezetőiket meg 100szoros életfogytiglanra kellene...
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest