- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
st3v3np3t3r #27 üzenetére
Valóban, ez az Atom épp nem átnevezett PowerVR SGX alapú GPU-t tartalmaz, hanem tényleg Intel. (nekem van kép eeePC-m, azok SGX-esek, bocs ezt most benéztem)
Bár igazán sokkal nem vagy előrébb mert a driver támogatás az csak egy lehelettel jobb, a teljesítmény meg még rosszabb is.Elolvastam a cikket, másodjára is. Belekötöttél abba a pongyola, elmúlt 10 éves megfogalmazásba (jobb helyeken az ilyen eeePC-ket kb. 2-3 éves korukban kukázták, mert nem voltak jók semmire), tehát valóban találtál egy egzotikumot, ami nem felel meg a követelményeknek, de az ajánlásban benne van.
A végkövetkeztetéssel viszont nem tudok egyetérteni. Jót akarsz, de nem az jön át belőle, aminek kellene.
Az legalábbis nagyon nem jön le belőle, hogy egy kb. második generációs i széria vagy újabb gép, SSD-vel, RAM-mal megtámogatva már elég lehet kb. bármire, ami nem 3D grafika. Bizonyos esetekben meg korábbiak is.
Beletoltál egy csomó fejlesztést egy gépbe, ami újkorában is hurka volt CPU-ban, és kb. nem tud előnyt kovácsolni az SSD-ből.
Miközben ugyanezt a törődést megadtad volna egy Lenovo T410-nek, akkor kaptál volna egy online oktatással kompatibilis gépet.
Na ez ami hiányzik a cikkből. Ehelyett belőttél egy ilyen 2017-es dátumot, ami már inkább a Win11 kompatibilis gépek dátuma. És nagyon durván overkill.
Konkrétan szerintem a cégnél nálunk senkinek nincs annyira új gépe. Pedig beágyazott (ARM) és WinForms-WPF fejlesztés megy nemzetközi piacra.És igen, használunk Teamset, Zoomot, Skype-ot, meg GoToMeetinget is.
Telefonos, tabletes része az rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest