Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpZ
senior tag
Jogos észrevétel, pont holnap kapom meg a kamera állványokat. A jövőben ezzel nem lesz gond. Az áramlás szerintem tökéletes a középső nagy is a gépház vége felé fúj illetve a a ház végében lévő nanoxia venti is kifelé tolja a meleget. Az első 12cm es ventit azért nem tettem fel mert: hőfokban így is tökéletes a megoldás, és nem akartam még magasabb zajszintet. Ha nagyon melegedni fog a proci akkor persze nem leszek 'lusta' felszerelni.
-
fesii
aktív tag
Nem vagyok kamerás szakértő (kamerám sincs) de lehet jobb lenne ha egy fix pontra tennéd a kamérát és inkább a tárgyat vinnéd közelebb mert ez így katasztrofális...
Mondtad, hogy csak a középső ventit teszed fel. Oké, hogy a szívó hatás megvan pl bal oldali borda felől a kifújás meg a jobb oldali bordákra megy, de ha már megveszel egy ekkora batár valamit ne arra légy lusta, hogy plussz két csavart becsavarj és így teljes legyen a project...
Új hozzászólás Aktív témák
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest