Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpZ
senior tag
Jogos észrevétel, pont holnap kapom meg a kamera állványokat. A jövőben ezzel nem lesz gond. Az áramlás szerintem tökéletes a középső nagy is a gépház vége felé fúj illetve a a ház végében lévő nanoxia venti is kifelé tolja a meleget. Az első 12cm es ventit azért nem tettem fel mert: hőfokban így is tökéletes a megoldás, és nem akartam még magasabb zajszintet. Ha nagyon melegedni fog a proci akkor persze nem leszek 'lusta' felszerelni.
-
fesii
aktív tag
Nem vagyok kamerás szakértő (kamerám sincs) de lehet jobb lenne ha egy fix pontra tennéd a kamérát és inkább a tárgyat vinnéd közelebb mert ez így katasztrofális...
Mondtad, hogy csak a középső ventit teszed fel. Oké, hogy a szívó hatás megvan pl bal oldali borda felől a kifújás meg a jobb oldali bordákra megy, de ha már megveszel egy ekkora batár valamit ne arra légy lusta, hogy plussz két csavart becsavarj és így teljes legyen a project...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest