Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
idegen lény #49 üzenetére
JÓÉGMIEZ
-
aszamóca
aktív tag
És micsoda hangsúlyt fektettek a LED meghajtására. Az alkatrészek 2/3-a ezt szolgálja.
-
törölt tag
Azért nem semmi igényességre vall, hogy tettek bele varisztort!
Ja, hogy ne durranjon el a kondijuk! -
aszamóca
aktív tag
No, itt a belseje a csodának.
-
Belako
tag
Ez marha jó
Nekem 5 fázis jön be ebből 2-t a szomszéd ellop, hogy tud a szomszéd spórolni hogy ne legyen akkora a villanyszámlám? -
-
Elims
veterán
válasz
Speeedfire #17 üzenetére
Én is vettem ilyet. Azt mondták 1000cm3-ként 1db kell.
Megvettem a 3-at,de még nem raktam be. (nem tudom hova kell,több mint egy éve.Ha vki tudna segíteni,kérem írjon egy üzenetet! :-) )Aszamóca: Tényleg kamu ez a dolog??Mennyire vagy benne biztos?Semmi esély rá,hogy mégis csökkent kicsit??
-
mephi666
nagyúr
teljesen legális módszert tudok: berendezem a rendelő lakását a fingsui szerint, jobban áramlik majd az energia meg a csí, boldogság is lesz, a készülékek is kevesebbet fogyasztanak... és teljesen legális
akit érdekel, keressen pü-ben
-
aszamóca
aktív tag
Innen vásárolják..
http://www.nilodudes.com/Electricity-saving-and-energy-saving-type-Plugins-Mister-G-NER-G-Saver-As-seen-on-TV-amazon-eBay-pixmania-groupon-Price-Buy-Online-Offer-Store-Cheap-Wholesalehttp://www.youtube.com/watch?v=CwyGR-Dkbds
-
aszamóca
aktív tag
Hatalmas átverés!
Mekkora biznic má ez a LED meghajtás 230-ról. Világít, s a pór nép azt hiszi csinál is valamit.
Az illetőnek aki árulja a vaterán, feltettem a kérdést, hogyha megveszem a terméket, és szétszedem, s egy ellenálláson, kondin, diódán, LED-en kívül nincs benne más alkatrész ami egyenlő az átveréssel, teljes költség-visszatérítést, és garanciát ad-e, ill. hogy a személyes elérhetőségét megadná-e, egyből törölte a hozzászólásom,és tiltólistára is tett.
Egyébként németből hozzák be nagy tételben, ahol 48db-tól 3,14€-ért árulják. Az áramszolgáltatók azért nem törődnek vele mert semmit nem csinál. Mindenesetre 1000db-os tételnél már komoly pénzt 5millát! lehet keresni vele. A NAV csodálom hogy még nem szált rájuk, mert hogy nem adóznak utána az biztos. Váltakozó feszültségű stabilizátorhoz komplett háztartás terhelése mellett, ami >16A is lehet akár, komoly egyenirányítás, szűrés,aktív kapcsolóelemek, ezek hűtése, meghajtása, stabilizáló, szinuszhullám generátor kör, transzformátor stb, stb, stb kell. De ha ez nem lenne elég, kétpóluson sehogyan nem lehet ilyen jellegű áramkört kivitelezni.
A meddő teljesítményt (cos fí-t) meg csak parasztvakításnak írogatják bele. Hol tudnának több kVAr-os kondit belerakni egy 10cm-es dobozba?
Óvakodjatok a pénzlehúzóktól! -
japansas
újonc
Rákötök egyet az asszonyra hátha kevesebbet fogyaszt -
banhammer
veterán
Ezzel a kütyüvel csak az eladó járt jól.
Neki úgy mond lassította* a villanyóráját.* kevesebbet pénzt kell az eladott kütyük miatt kivenni a családi kasszából, hogy kifizesse a villanyszámlát.
-
törölt tag
Ez a kütyü már Nobel-díj gyanús.
-
sztanozs
veterán
Mintha a hobbielektronikás topikban ki lett volna ez tárgyalva (csak most hirtelen nem találtam meg)...
-
Ptech
addikt
Te mesékben is hiszel amúgy?
-
bambano
titán
a cd a visszapillantón traffi ellen kifejezetten hatásos. sokszorosára növeli a radarkeresztmetszetet, vagyis sok olyan helyzet lehet, amikor cd nélkül még nem kapna el a radar, de cd-vel igen.
hint: a cd optikai prizmák tömegének tekintendő, ezért sokkal jobban visszaveri a radart, mint a sima lap.
a traffi előrejelző szerintem hatástalan, más jelekből hamarabb észre lehet venni a traffit, ezzel szemben az előrejelző sok fals jelzést ad.
-
bubi92
őstag
emberek, aki megvesz egy ilyet, abban fel sem merül, hogy hatásos-e. innentől kezdve meg tök mindegy. náluk placebo hatás.... 5 perce rakták fel a cuccost, de már láTTTYÁK, hogy lassaban foJik a kábelbe az áram!
-
Dr. Romano
veterán
Ez kb ugyan az a szint mint a kocsikba való szinvargyújtókba dugható fogyasztáscsökkentő. Inkább vegyél egy traffipax jelzőt, azzal többet meg tudsz spórolni mint ilyenekkel
-
Armahun
addikt
Ez körülbelül annyit ér, mint a mágnes a gázcsövön.
Vagy mint a CD a visszapillantón a trafipax ellen.
A pezsgősüvegbe tett kiskanálról nem is beszélve.
De biztosat szerintem csak a tv-s jós boszorkány mágusok tudnak mondani. -
válasz
Speeedfire #14 üzenetére
Nem a chipról beszélek...azt pedig szóba se hozzuk, hogy láttam már olyan chiptuningot, amikor a fekete dobozban volt egy szem potméter, amivel a Lambda szoda adatait hamisították meg...nem, én a csodamágnesről beszélek.
Tudjátok, csodák nincsenek...
-
Raucher
tag
válasz
Speeedfire #6 üzenetére
Ez teljesen legális.
Valószínűleg valami fázisjavító megoldás van benne, ami kismértékben teszi gazdaságosabbá, az energia felhasználást.
Persze, erős túlzás amit írnak a készülékről. Nem minden fogyasztó fajtára van (kedvező) hatással. Kárt nem okoz. A hasznosságáról meg tesztel lehetne meggyőződni.
(A mérőóra típusától is függ mennyire jelentkezik a kedvező hatása. A régi fajták nem mérték a meddő teljesítményt, azoknál annyit használ, mint halottnak a c-vitamin injekció.) -
Rive
veterán
Attól, hogy konnektorba kell dugni, még lehet alapvetően soros: és (220-on) a 'feszültségszabályzás' is mehet olyan módon (pl. fázishasítás) ami elvileg nem sokat disszipál.
Ellenberger pl. a fázishasítás ára, hogy öli az elektronikus tápegységeket (PC, TV, kompakt csövek, LED-es lámpatestek nagyrésze), a sima disszipatív fogyasztó (hagyományos izzók, vasaló, efféle) pedig halványabb/hidegebb/mifene.
Csodák nincsenek. A legtöbbet a villanyszámlán szimplán a fogyasztás racionalizálásával lehet fogni. És az ~ ingyen is van.
-
Marhasag. Ennel jobb szo nincs is ra. Egyebkent attol, hogy nem nyulsz az orahoz, meg elkovethetsz buncselekmenyt.
-
Rive
veterán
De vajon működik-e...
Persze. Világít rajta a LED
Más hasznát mondjuk inkább nem várnék
Abból illik ilyenkor kiindulni, hogy ami 'használ' az nem legális. Ami meg legális, az vagy nem használ, vagy olyan ára van - nem feltétlenül a beszerzésiről beszélek - ami partiban van a 'megtakarítással'.
-
hNp88
aktív tag
asszem ez az a cucc amiben van összesen 2 LED, meg a hozzá tartozó fesz.osztó
-
Ugye tudjátok, hogy ennek annyi értelme van, mintha ráírnád a konnenktorra, hogy villámvédett, attól még nem lesz az. Ez elvileg feszültségstabilizáló, a probléma ezzel, hogy sorosan kellene kötni a tápfeszültség és a fogyasztó közé, mert a stabilizátorok így működnek. Ez párhuzamosan van kötve, mivel szimplán be van dugva egy konnektorba. Vagyis egy fogyasztó...
A másik a stabilizálásról. A dolog úgy működik, hogy a cucc (a stabilizátor) igyekszik tartani a beállított feszültséget, ha több jön, egyszerűen "elfűti" a felesleget, vagyis ugyanúgy fogyasztás keletkezik...
Csodaszer nincs, de vehetsz az autóba is fogyasztáscsökkentő csodamágnest...
-
RootRulez
félisten
válasz
Speeedfire #6 üzenetére
Egy ürge a hozzászólásokban írta, hogy vett ilyet, nem hitt benne, de működött és most egy cégnek venne 26 db-ot...
mod:
A videóban az E-on szóvivő helyében én is elrettenteném a fogyasztót, főleg, ha működik a kütyü... -
Bjørgersson
félisten
válasz
Speeedfire #4 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem az.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Bjørgersson #2 üzenetére
Szerintem nem kérdést vártam.
-
RootRulez
félisten
Hmm, érdekes... De vajon működik-e... (én a legalításon átlendültem, addig úgyse látja senki, amíg nem engedem be...)
Szóval igen, bennem is ezek merültek fel egyből...
-
Bjørgersson
félisten
Szerinted mennyire legális?
-
Speeedfire
félisten
Ópen!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ismét végigspammelt a teszvesz, mert regelve vagyok náluk és érdekes dolgon kaptam fel a fejemet.[+]1. Ez mennyire...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest