- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Úgy tűnik, ez hidegen hagy, vagy csak nem olvastad el.
A bizonyítványt nem annak kell magyarázni, aki tiszteli a szabályokat.
Aki pedig nem, az hiába magyarázza.Bár (nem tőled) enyhe felszólítást kaptam, hogy menjek a fenébe, és ne fórumozzak, nem érzem úgy, hogy el kéne innen takarodnom. Lehet, hogy erősen fogalmazok, de mint kiolvasható megnyilvánulásaimból, a szabályok tiszteletére igyekszem felhívni a figyelmet. Nem hiszem, hogy ez égbekiáltó hiba részemről.
Ha majd többségben lesznek azok, akik magasról tesznek ez etikára, írott és íratlan szabályokra, akkor kénytelen leszek rájönni, hogy a becsület már fikarcnyit sem ér, én önként elhallgatok. Nem szükséges, hogy más fogja be a szám.Nos, érvelünk, vitatkozunk. Nem hasonlítható ez ahhoz, hogy aki hangosabban ordít, annak van igaza. Elmondom a véleményem, és természetesen elfogadom a velem egyet nem értőkét is.
Ennyi, és nem több. Csak beszélgetünk, vitatkozunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest