Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Ez biztos nagyon jó és egészséges dolog, a leírás is rendkívül részletes, de el nem tudom képzelni hogy milyen lehet amikor otthon már előző nap éjjel fel kell rakni a másnapi ebédet.
Nem is beszélve arról, mibe kerülhet 8-12 órán át folyamatosan működtetni egy fűtőszálas eszközt egyetlen fogás miatt.
De nálam hab a tortán az, hogy ha adott napon az ebéden kívül még egy másik étkezés menüjét is Sous Vide módon szeretnénk elkészíteni, akkor kapásból két edényre lesz szükség, mert senki nem tart akkora szüneteket két evésidő között, mint amíg itt bármi is megfő. 
UI: Ez nem feltétlen egy Neked, inkább a módszernek szánt kritika és a véleményt kizárólag a cikkedben olvasottak alapján alakítottam ki, máshol nem néztem utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem is beszélve arról, mibe kerülhet 8-12 órán át folyamatosan működtetni egy fűtőszálas eszközt egyetlen fogás miatt.
De nálam hab a tortán az, hogy ha adott napon az ebéden kívül még egy másik étkezés menüjét is Sous Vide módon szeretnénk elkészíteni, akkor kapásból két edényre lesz szükség, mert senki nem tart akkora szüneteket két evésidő között, mint amíg itt bármi is megfő.