- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
rviktor
csendes tag
válasz
Hegyirabló #9012 üzenetére
Na már nem bírom szerkeszteni, de ez amúgyis off
Az USB portokon általában mindig van 5V csak az áramerősség korlátozott (100mA) ez arra jó, hogy az egér és billentyűzet működik rajta és ezzel el lehet indítani pl a gépet.
Az USB host akkor ad többlet áramot 500mA (PowerUSB esetén max 1,5A, de néhol olvasni 5A-t is.), ha a host kéri tőle, na de hiába kéri ha még nem megy a rendszer és nincs ami kiosztja neki vagy értelmezi a kérést. Ezért van az, hogy nem tölt amíg bootol a windows.
Ha bekapcsolod az alaplapon az USB portot, hogy működjön kikapcsolt állapotban, akkor az eszközzel nem kommunikál, hanem tölti mintha csak a töltőre tetted volna.
-
rviktor
csendes tag
válasz
Hegyirabló #9012 üzenetére
Nekem a notebookon van egy USB3 port amit be lehet kapcsolni akkor is, ha ki van kapcsolva a gép. (BIOS-ban és van egy külön program is)
Kikapcsolt állapotban így Töltés (AC) felirat van az akkumulátor használat menüben...
Amikor indul a gép a nincs töltés felirat, amikor elindult a rendszer akkor Töltés (USB).U.I.: Az asztali gigabyte alaplapon is találtam egy ilyen portot. Pirosra van színezve USB 2.0 és ez is bekapcsolható BIOS-ban kikapcsolt gép mellet...
-
rviktor
csendes tag
-
rviktor
csendes tag
válasz
Jeanne d'Arc #2565 üzenetére
van
-
rviktor
csendes tag
Hasznos, hasznos
De nem gondoltam volna, hogy a beállítás rossz, mert az internet ment wnw-el és internet APN-el is, csak LTE hálózaon nem.
Mivel friss az LTE előfizetés, azt gondoltam nem aktiválták az LTE-t és ezért tartott eddig a szívás, mert az ügyfélszolgálat mindig csinált valamit... Reset, előfizetés frissítés, kivizsgálás etc...
Ez pusztán hasznos infó aki frissen vált LTE-re vagy a telefonját emlékezetből állítja be, esetleg használja a MobilTV-t mert amellet nincs LTE.
Egyébként milyen csomagod van ami 21 Mbites és nem LTE-s?
-
rviktor
csendes tag
@kali:
T-s a telefon és még csak nem is a wnw hanem az intetnet apn volt az alap beállítás. Azt mondta a Support, hogy valószínűleg letöltöttem az Beállítások -> Xperia -> Internetbeállítás menüben a beállításokat és felülírta a szolgáltatói adatokat.@zenwalk:
A 60 Mbites csomagot csak kipróbáltamMert megevett volna a fene, ha nem próbálhatom ki
De az mobilra tényleg felesleges.
Viszont a 21 Mbites csomagnál durván érezhető az LTE vs. 3g
LTE-n a 21 Mbit valóban 21 Mbit és VOIP-ozni lehet LTE-n! Amit az Xperia Z defaultban támogat segédprogram nélkül.
3g-n ugyanezzel a telefonnal és ugyanezzel a (Business NET M) csomaggal 7-10 Mbit van és a VOIP élvezhetetlen. -
rviktor
csendes tag
Ha valaki próbálkozna az LTE-vel...
2 napot küzdöttem, hogy ha LTE hálózatra lép fel a teló megszakad a net. 3G-n minden ok.
Megoldás az "internet" APN-t átírni "internet.telekom"-ra és többet nem használni az Xperia -> Internetbállítások menüpontot2 napig teszteltem a 60/22 Mbites csomagokat 13 és 3.-kerben tökéletes volt.
Mivel mobilon 2-3 Gb-ot használok ezért felesleges volt ekkora csomag így megmaradtam a 7 Gb-os 21/7 Mbit-nél 3.700 Ft/hó-ért elég jó.
A 21/7-es sebsség elérhető szinte mindenütt Budapesten.
Ahol mértem és megvolt a 21/7
Bp.: Újpest központ, Westend, DunaPláza, Flórián tér, Nagybani Piac, Budafok, Soroksár.
Érd: centrum, Fácán köz.
Pomáz: Ipartelep
Szentendre: HÉV1-es LTE térerő mellet is piszok gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest