- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
baleee89
aktív tag
válasz
minasm3 #2576 üzenetére
Igen ezt! A ionál olyan problémával szembesültem mikor költöztem ki belőle és levetem a tokot róla (ilyen könyv formájú) hogy ami bejutott a tok és telefon közé por összekarcolta a telefon hátulját! gondolom a ahogy mozgott közte szépen dörzsölte, mondjuk annak íves a hátulja!
-
gabeszka1989
csendes tag
-
DJ.UFO
csendes tag
válasz
minasm3 #2430 üzenetére
Ha találok micro USB aljzatot és valami normális rugós tűs csatlakozót,akkor biztos lehetsz benne,hogy nekiállok egyet faragni!
Első körben szerintem vékony rétegelt,bőr borítással,aztán majd megpróbálkozom valami szintén bőrborítású alu lemez-profil szerkezettel is!
Szerencsére mindegyikből vannak ilyen kis méretű hulladékok a melóhelyen,már csak ihlet és egy kis idő kell hozzá.
Az iPad-omhoz se vettem tartót,hajtogattam neki egy V alakú támlát! -
DJ.UFO
csendes tag
válasz
minasm3 #2425 üzenetére
Hát,nem is fogok ennyiért venni...
Mondjuk a töltő-ajtó nyitogatás nem épp a legelegánsabb megoldás egy csúcs-mobilnál,de a vízállóságért mindent!
Tegnap kipróbáltam több jó minőségű fülhallgatóval is a Walkman részét(AKG 518,Sennheiser HD 25,Shure SRH 750DJ) és azt kell hogy mondjam,nagyon kellemes hangzása van!
A gyári füles sem rossz,de egy ilyen komolyabb zárt fülessel azért jobban szól.
Nem szoktam mobilon zenét hallgatni,de lehet rá fogok szokni! -
DJ.UFO
csendes tag
válasz
minasm3 #2422 üzenetére
A dokkoló csak egy darab műanyag(ha jól tudom)amihez ugyanúgy csatlakoztatni kell a töltőt egy micro USB kábellel (mondjuk ezért 11eFt k.... sok
)
Az akksi töltése nem véletlenül ilyen "lassú"(nálam kb.3 óra alatt feltölt,ha közben nem megy a kijelző)
A gyorstöltés az akksi élettartamára nincs jó hatással,ez biztos. -
válasz
minasm3 #2314 üzenetére
Ezért "átverések" az ilyenek... Vannak akik szívességből rendelnek külföldi oldalakról, ha valaki fél, vagy nem tud angolul. Lásd randras, és Winner_Hun.
De szerintem nagyon megéri regelni e-bayre mert, egyből találsz pl a Z-hez is mindent, egyedül még dokkoló nincs sok.Szerk.
Én egy Ilyet rendeltem hétvégén, elvileg a héten megjön, mert Angliából gyorsabb. ~1200 Ft volt.
-
DJ.UFO
csendes tag
válasz
minasm3 #2310 üzenetére
Vaterán rendeltem,gondolom ők is külföldről rendelik.
ilyet vettem
Megvettem,T-Mobile-nál és vagy 10 mobilos boltban próbálkoztam tokot venni hozzá,de egyikbe se ment bele! -
mrlujoak
veterán
válasz
minasm3 #2232 üzenetére
Ő ezt kereste. Ebből is van több színben. Raktáron.
nekötözködj!
Egyébként meg a kiegészítők elterjedésére is illene időt hagyni.
Eleddig mindig azon ment a nyafi, hogy ok-ok, bejelentették a mobilt, de hónapokkal később lehetett megvenni.
Na idén is szépen rácáfolt erre a Sony. Január közepén mutatta be a Z-t, februárban már szolgáltatói modell is kapható volt...
Tavaly az S is kellemesen hamar kapható volt (igaz nem ilyen gyorsan)...vagy az jobb lenne, ha tartozékok hada lenne elérhető, mobil meg sehol? Nem, nem hinném.
(#2233) Cris99:
De, Ausztráliában kapható...
Viccet félretéve, a Z volt az elsődleges a terítésben, a ZL őt követi.
(egyébként meg poén, a ZL-ben meg sokaknak a jobb alsó előlapi kamera nem tetszik, csakhogy legyen mibe belekötni
)
-
oceanrush
senior tag
válasz
minasm3 #1874 üzenetére
SGS3/Note2 is 'smoothabb' volt 4.1.2-vel mint az Xperia Z. A Sony mindig elqrja. De engem ez annyira nem zavar, ez mar nem olyan szintu akadas mind egy Vodafone 845... Es meg az sem tudott zavarni anno. Osszessegeben megvagyok elegedve a telefonnal, jo vetel volt, ASUS Padfone Infinity megjelenesig kihuzom vele, ha meg nem, akkor veszek egy Optimus G Pro-t valahogy.
-
jgrg
tag
válasz
minasm3 #1700 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy mivel USB a táp az limitálja a max feszültséget a töltésnél (mármint persze lehet ipari árammal tölteni 40A-ral) de el is fog füstölni a telo. Töltésnél így is melegszik mint az összes többi.
Szóval ha nagyobb a képernyő + cpu fogyasztása, mint a maximális bejövő áram akkor merül közben. KÉrdés, hogy ez a gyári töltővel volt-e vagy valami egyébbel (én a nokia mikrousb-s töltőim között találtam 700mA-eset és 1200mA-eset az első egy E akármihez a másik egy N akármihez volt).
G -
pappkarcsi
senior tag
válasz
minasm3 #1700 üzenetére
A laptopnak van egy 4400mah-as akkuja 15.6"-ra, wifi, hdd, alaplap, ledek..ennek meg fele akkor akkuja harmad akkora kijelzőre.
Szerintem gáz, hogy nem tudja feltölteni használat közben a telefont a gyári töltő. Nem is akarok vitatkozni ezen, nekem meglepő volt szembesülni egy ilyen dologgal, mert nem megszokott. -
exelsior1
senior tag
válasz
minasm3 #1149 üzenetére
Nekem már reggel 10-kor írtak, ohgy megérkezett, ha valaha is véget ér a suli rohanok is érte
Még mindig nem tudom elhinni, még úgysem, hogy már írták, ohgy átvették a lebeszélt árért, mint valami kis cuki álom, és amikor ott a csomag a kezemben valaki majd tuti megcsíp LOL
-
Mabor
csendes tag
válasz
minasm3 #1144 üzenetére
Hangosnak elég hangos, sőt! 'Tisztábban' szólhatna, de nekem tökéletes, így elsőre. Persze nem kell csodára számítani ezzel kapcsolatban. Jópofa dolog, nekem tetszik ez az NFC technology.
Munkahelyemre kell majd, a célnak pedig bőven megfelel.
A bestmarkt-nál találtam a legolcsóbb 'példányt', 17 907HUF+Házhozszállítás. 19 164 Ft-omba került előre utalással összesen.
-
Danny750
őstag
Htc-t már csak elvből sem vennék........
(nemrég vettem egy One S-t a P mellé, krait magos széria volt bitang erős az a hardver ,de a P-t sokkal szívesebben használtam és egyszerűen jó érzés kézbevenni+a samoled pentile-vel óriási csalódás volt)
Egyszerűen nálam már csak a Sony esetleg a Motorola jöhet szóba......
(mobiltelefonos pályafutásom alatt volt kb.150 készülékem ,de eladás után csak a Sony/SonyEricsson és Motorola után fájt a szívem.........)
ArcS-t a mai napig nagyon sajnálom ,csak sajna a Sony nagyon elrontotta az ics frissítését és irtózatosan belassúlt tőle.....Motorola Zn5, E398, Xperia Mini, M600i, K700i, D750i, K850i, T650i, X10 mini ezeket a készülékeket is nagyon nehezen engedtem el! -
exelsior1
senior tag
Jaja, erre én is gondoltam. Bajod nem lehet abból, ha lkeménykedsz, mmint, hogy már e-mailt is küldtek az árról (ami persze automata szal nyílván a rossz árat mondja, de kb mindegy), stb, szal talán benyelik. Amúgy meg meg kellett próbálni, fene akar az a lúzer lenni aki nem merte megpróbálni majd mindenki jön, ohgy sikerült
Amúgy, gyanús, ohgy nem csak 1 tételnél szerepel elírás. A mozaik L és XL nél is hiányzik egy 1-es, szóval ezt már nem lehet sima elírásnak nézni szerintem.
-
exelsior1
senior tag
Ez motivál engem is, ha az előzetes egyeztetésen sem hangzik semmi el ezzel kapcsolatban akkor már eléggé jó dolgunk van. Ajánlom mindenkinek, ohgy az árról csináljon egy print screent, annál jobb bizonyíték nincs, ill kinyomtatni az ellenőörző e-mailt és azt vinni, szal ha ott követelik a 150 ezret lehet mutatni, ohgy csak 45 és követelni hogy adják oda annyiért
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest