- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
zermi
aktív tag
válasz
miklos0308 #11642 üzenetére
-
zermi
aktív tag
-
zermi
aktív tag
válasz
a.sebi #11094 üzenetére
Szia!
A hever telefonjáról tudsz készíteni FTF fájlt ezen leírás alapján.
Az elkészített fájlt pedig tudod flashelni az összefoglalóban található leírás alápján. -
zermi
aktív tag
13w08, semmi gond. Nem villog, hátlap nem válik, . 244-es frissítéssel.
-
zermi
aktív tag
Jó ez az új frissítés.
-
zermi
aktív tag
Délután folyamán nálam is volt kiesés , de egy idő után helyre állt a rend.
Hálózati hiba lehetett, több helyen is panaszkodtak. -
zermi
aktív tag
Kromosome tollából (PDA FANCLUB OLDALRÓL)
Tulajdonképpen az .odex kiterjesztésű fájlok speciálisan egy-egy adott .apk fájlhoz kapcsolódnak, és az a fő feladatuk, hogy helyet takarítsanak meg a lemezen.
Ezek az "odex" fájlok a hozzájuk tartozó .apk fájl egyes részeit tartalmazzák (összegyűjtve), amelyeket a rendszer optimalizál a tényleges bebootolás előtt. Ez egyrészről gyorsítja magát a boot-folyamatot (illetve inkább a boot utáni "tétlen" állapotot), mivel egyes, nagyobb erőforrásigényű fájlok rendszerszintű részletei már előre betöltődnek (lásd. egy téma). -
zermi
aktív tag
válasz
szentespeter #4954 üzenetére
Beállítások -> Megjelenítés -> Fehéregyensúly itt tudod saját ízlésed szerint beállítani
-
zermi
aktív tag
A fehéregyensúly beállításokkal ellehet szórakozni, most már tényleg mindenki a saját izlése szerint állíthatja be a képernyőt. Azt hiszem most már a kijelzősre senki nem panszkodhat, aki esetleg eddig megtette volna.
-
zermi
aktív tag
Ittegy kicsit bővebben van a leírás és LE IS TÖLTHETŐ a tft fájl és mehet a flashtollal fel.
Cris99: Benne van a leírásban, hogy 4.1.2 frissítés!
-
zermi
aktív tag
Kiváncsiságból ráduktam a gépre a télót frissítést ajánlott fel a PCC és a SUS is. Most van folyamatban a frissítés a .253-as verzióra.
Előtte ez volt rajta: C6603_10.1.A.1.434_Generic NL -
zermi
aktív tag
Bluetooth headsetet tudtok ajánlani? Elsősorban nem zene hallgatásra keresek.
Köszi. -
zermi
aktív tag
Mai nap végre vissza kaptam a telót, jobban mondva kaptam egy újat. Nekem volt olyan hibával a szervízben, hogy kikapcsolás után nem lehetett bekapcsolni, nem reagált a bill. kombókra sem, illetve ha töltőre dugtam azt sem jelezte. Indul újra a teló belakása.
-
zermi
aktív tag
Én is se-vel kezdtem az első telóm egy GH 167-es volt. Ha még mond valakinek valamit ez a tipus szám.
-
zermi
aktív tag
válasz
torrente777_ #2096 üzenetére
Én is így jártam, 4.-én adtam le a T mobilnál javításra. Sajnos még eddig nem kaptam vissza.
-
zermi
aktív tag
válasz
manokaki #1454 üzenetére
Nem SD kártyára való áthekyezésről van szó hanem belső tárhelyre való áthelyezésről.
Az általad írt belső memória az nem egyenlő a belső tárhellyel. A belső memóri 2 000 MB, a belső tárolóhely pedig 16 GB. Ha megnézed a telefonodon a Beállítások/Tároló információit a felépítése a következő:
- Eszköz memőriája:
- Belső tároló
- SD kártya
Android verzió: 4.1.2
Ez speciel a SXT-é, mivel a az SXZ felmondta a szolgálatot. -
zermi
aktív tag
Ma éppen egy hete kaptam kézhez a telót eddig tökéletesen működött, de most este megadta magát. Egyszerűen kikapcsolt és nem lehet bekapcsolni. Ha töltőre dugom a led nem jelez, hogy kapna áramot.
Hétfőn vihetem a szervízbe.
-
zermi
aktív tag
Dokkolót eddig itt találtam. Még csak előrendelhető, ár: 14 715 Ft.
-
zermi
aktív tag
Az első benyomások:
Szerintem így kézbe fogva jobban mutat mint a képeken ill. videókon.
Az oldal lapokon lévő csatlakozó, sim kártya, sd kártya, usb csatlakozó fedelek szépen simulnak, nem állnak ki az síkból legalábbis az én készülékemen.
Méretileg az én kezemnek még megfelelő, egy kézzel is tudom kezelni.
Hacsak kész akarva le nem szakítja az ember a fedelek szerintem nem fognak maguktól leesni, már mint az a kis összekötő csík elég strababírónak tűnik így elsőre.
A hátlapot én nemigen szoktam lesegetni, de most megnéztem és valóban gyűjti az ujjlenyomatokat, de van törlő kendő.
A gyorsasággal biztosan nem lesz baj.
A kijelző az egy érdekes téma nagyon nem is akarok belemenni, főleg a betekintési szógbe. Ki a f. nézi a telefont űgy hogy le van fektetve. Az én igényeimnek nagyon is megfelel a kijelzője.
Mivel a tiszta telepítés híve vagyok így valamennyi alkalmazást újra telepítem, jelenleg is azokat telepíti, azért még nagyon mást nem is igen néztem.
Mondjuk az első dolgom a belakás előtt az volt, hogy rádugtam a gépre nincs-e esetleg frissétés rá.
Második lépésben a nekem felesleges alkalmazásokat litiltottam, illetve letöröltem amit le lehetet.
Aksi időről ugye majd csak több töltési ciklus után érdemes beszélni.
Ja még a hengszórót se néztem meg, még úgy van a dobozban ahogy kaptam.
Egyenlőre ennyi. -
zermi
aktív tag
Sajna a hűség időm még tart így nem tudtam volna lecsapni erre a kedvező lehetőségre. Remélem aki ílyen olcsón megrendelte az meg is kapja azon az áron.
Dominósan vettem, annak sajnos nem tévesztették el az árát.
A mai napon meghozta a futár, melóban nem negyon van időm vele foglalkozni, majd este mikor haza érek illetve a hétvégén.
Mi van a dobozban:
- töltőfej,
- USB kábel,
- füles, + pótfejek
- papírok és ennyi.És kaptam ajándékba egy hangszórót.
Bővebben majd a hétvégén, most rohanok a vonathoz.
-
zermi
aktív tag
Elméletileg én is holnap kapom meg, ha hinni lehet a T-s emailnak.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a dobozban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest