- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
hornyaka68
csendes tag
Webshop szabályzatból:
" A megrendelt szolgáltatásokra/termékekre a szerződés a felek között akkor jön létre, mikor a termék átadása a megrendelő részére megtörténik, és a vonatkozó szerződés a Felek által aláírásra kerül."ÉS ŐK MÁR ALÁÍRTÁK, hiszen a futárnál volt!!!!!!!!!!
Fogyasztóvédelem:
"Mit jelent az internetes (online) vásárlás?
Az internetes vásárlás a távollévők között megkötött szerződések közé tartozik, azaz a szerződéskötésre a kereskedő és a fogyasztó egyidejű jelenlétének hiányában kerül sor. A fogyasztó az eladó (a szolgáltató) által üzemeltetett internetes áruházban (más néven webáruház, webshop, online shop, e-üzlet) virtuális módon, az egérrel történő kattintások vagy e-mail útján rendeli meg a kiválasztott terméket. A virtuális bevásárlás folyamatamagában foglalja az előzetes regisztrációt, a honlapon megjelenített árukatalógusban való böngészést, a termékek kiválasztását és kosárba helyezését, a kosár tartalmának frissítését és törlését, a teljesítési és szállítási feltételek kiválasztását, a pénztárban való fizetést, a megrendelés leadását, valamint a szolgáltatótól a megrendelésre küldött visszaigazolást is."Mellesleg péntek 9.07-kor rendeltem és már délután hívtak is, keddi szállítást ígérve.
-
hornyaka68
csendes tag
2013.02.25. 12.58. "Szállítás alatt" állapotról kaptam e-mail-t és SMS-t.
Inkább érdeklődj a megrendelésről a 1430-on, ne legyen hidegvíz. Ugyan is a visszavonásról már nem tájékoztattak!!!!!!Ja és a GLS ügyfeles tájékoztatott a visszarendelésről amikor felhívtam a futár után érdeklődve.
-
-
exelsior1
senior tag
Én tegnap este rendeltem, így is épp, hogy most 15-után hívtak, szal vszeg te már hétfőn kapsz hívást . (reméljük addigra nem az lesz a szöveg, ohgy elnzését de vissza kell mondanunk a rendelést mert hiba történt:S) De vszeg sima ügy lesz, csak többet kell várni, de a jóért megéri
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest