- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
Szerintem minimális odafigyeléssel elkerülhető a telefonok károsodása, már ami a felhasználó által generált károkat illeti. Nálam olykor elég spártai körülmények között van használva a telefon, és ezidáig egyik sem ment tönkre, illetve károsodott. Leszámítva az Ace-em amit részegen leejtettem aztán szétlőttem légpuskával, de az már full user error!
Ez ellen semmilyen védelem nincs.
Olvastam, hogy sokan aggódnak a vízzáró képessége miatt is de mivel én úgy gondolom, hogy a többség a plusz biztonság miatt veszi és nem azért, hogy minden este azzal zuhanyozzon így nem értem az ilyen jellegű aggodalmat. Csak azért mert vízálló nem kell tesztelgetni a tűréshatárokat. Nekem ezidáig 1 telefonom ázott be egy N8-as Nokia, de szárítás után további 1 évet használtam. Szerintem ez a vízállóság arra jó, hogy az esetleges baleseteknél minimalizálja a károsodás lehetőségét. A Sony helyében nem is erőltetném ennyire ezeket a medencés reklámokat, mert ha meg gond van akkor megy a köpködés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Android szakmai topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BMW topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest