- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Nem igazán szarnak, a közép alsó kategóriás xperia M is megkapja a 4.3-at. Még az alsókategóriás E is 4.3-al jön, de lesz rá KK is. Ezen felül az összes felsőkategóriás sony a Z, a ZR, ZL, Z1, és az összes többi 4.4-el fog futni nyár elejére. Ha valakit meg lehet szólni a frissítés miatt az a szarsung nem a sony.
Körbenézhetsz más gyártók háza táján is, de szerintem supportban ők az egyik, ha nem legkorrektebbek, és lehet hogy nem azonnal nyomják a frissítést, mint egyesek... De legalább használható, és bugmentes (egy kivétellel).A stock androidhoz képest éretettem. Szerintem legalábbis jó dolog a stamina, a rendszer szintű témázhatóság, és a mini alkalmazások. (ez az én véleményem legalábbis)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest