- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
válasz
kazanka #4349 üzenetére
Már bocsánat,de te nagyon el vagy tévedve, és látom még a tényekkel se lehet meggyőzni.
A gyártó akkor vállal felelősséget, ha a hivatalos partnerétől szerzed be, az ő általuk ajánlott áron.
Leírom a példám, és ha ebből se látod be, hogy nincs igazad, akkor menthetetlen vagy.Szeptemberben vásároltam Samsung TV-t sok utánajárás után. Ott bevállaltam a bolti garisat, mert így 170 volt amúgy meg 210 lett volna, és annyi már nem volt rá. Ott is tény hogy ahol 210 ért árulják (mediamarkt, edigital stb) azok hivatalos Samsung partnerek, így azokra hivatalos gari van, nemhivatalos partnereknél meg bolti gari.
A TV megérkezett, teljesen rendben volt, Mo-n gyártották stb. de 3 hét után elment rajta egy pixelcsík, így küldhettem vissza garanciáztatni, de az Aqua mint olyan teljesen korrekt volt. futár vitte, hozta kevesebb mint 1 hét alatt visszakaptam vidékre. Mellesleg beszéltem a szervízvezetővel hogy mi van ilyenkor és mondta ők is a Samsunghoz viszik, nem helybe javítják, és a Samsung cseréli a teljes képernyőt ilyenkor a hivatalos szervizükben. Én mint magánszemély azért nem intézhettem, mert a TV-t bár itt gyártották, nem Magyarországra szánták, így nem tudtam beregisztrálni a Samuhoz..Ergo nem minden bolti gari rossz, és kicsit mögé kell látni, vagy utánanézni, mielőtt legyártod az összeesküvés elméleted.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Saab, Volvo topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest