- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helltak
őstag
válasz
AYSanonymus #2877 üzenetére
Szép képeket lőttél, a teló is jól szerepelt szerintem! Gondolom nem csak automata módban csináltad őket
Pepeninho:
Nekem egy hete van meg a telefon, g2-őt váltotta le. Ahhoz képest az üzemidő, nekem aktív használat mellett jobban bírja, két nap sima ügy kb 6-7 óra kijelző idővel. Kamera tényleg tuti, nem mondom, hogy al egjobb, de bővem elegendő. A kijelző egy kis szín állítás után majdnem van olyan szép mint a g2-nek. Én is gondolkodtam g3-on illetve s5-ön,de nagyon meguntam műanyag recsegő telókat. -
válasz
AYSanonymus #2872 üzenetére
Azt valószínűleg nem a stamina, hanem a merülő mód lőtte ki, érdemes 3-4%-ra állítani, még utána is elmegy a telefon fél-egy órát.
-
válasz
AYSanonymus #2872 üzenetére
A Stamina mod nálam nem játszik
-
válasz
AYSanonymus #2870 üzenetére
Én is azt használtam de nem volt az igazi...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Futás, futópályák
- Fűnyíró topik
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- NBA és kosárlabda topic
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest