- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sebibalu #2856 üzenetére
Szükséges: root, recovery, flashtool, sd kártya, hozzáértés
Ha nincs root+recovery a telefonon: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2759934 a ROOT és RECOVERY címek alatt.
Ha már van és működik mindkettő (van teljes root jogod és be tudsz lépni a TWRP recoverybe):
1 - kicsomagolod egy mappába a Z2v1.zip-et
2 - felmásolod a kicsomagolt zip fájlokat a külső SD kártyára, az ftf fájlt a C:\Flashtool\firmwares mappába
3 - bebootolsz recoverybe (TWRP ajánlott!)
3.1 - csinálsz egy backupot (ha bátor vagy, kihagyhatod)
4 - feltelepíted a 01_D6503_17.1.1.A.0.402.TelekomHU_cleaned.zip-et a telefonra
5. Amikor befejezi, VÁRSZ, NEM NYOMSZ A REBOOTRA, megállsz egy pillanatra és elolvasod a következőket:-> ha NEM .402 volt a telefonon -> visszamész a főmenübe és a Reboot/Power Off-fal kikapcsolod a telefont, majd pcről flashtoollal rakd fel a 05_D6503_17.1.1.A.0.402_Telekom-LTE HU.ftf-et (ez az új kernel, ha nem rakod fel, nem fog működni és nagy valószínűséggel bootloopba kerülsz). Amint kész, húzd ki az usb kábelt és indítsd el a telefont.
-> ha .402 firmware volt már a telefonon, simán újraindíthatod.
Ha .402-re telepíted wipe nélkül, akkor elvileg a data megmarad, én mondjuk ajánlom a backupot és egy wipe/factory resetet előtte, hogy semmi szemét ne maradjon az előző romból.
A leírás ez alapján készült: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784757
Ha nem működik a rom, nincs root, nincs recovery, akkor flashtoollal rakj vissza egy gyári ftf-et, rootold, csináld végig a fenti pontokat a 4-ig, majd az 5. előtt telepítsd még fel recoveryben a 02_UPDATE-SuperSU-v2.00.zip és 03_Z2-lockeddualrecovery2.7.128-BETA.flashable.zip fájlokat is (mivel frissítettem a romban lévő superusert és recoveryt, ezért kellhet ez utóbbi). De nagy valószínűséggel nem lesz rá szükség.
Support nincs, tudd mit csinálsz. (Én pl. most töröltem le a data-t TWRP-ben, mert véletlenül elhúztam a slidert a képernyővédő után, miközben a wipe menüt nézegettem... még szerencse, hogy van backup tegnap estéről
)
A Telekom ne tévesszen meg senkit, ebben már szinte semmi sincs a brandből (csengőhangok, meg egy-két alapbeállítás maradt, meg mivel még német alapúba pakoltam a magyarban lévő plusz alkalmazásokat, pl. régi android böngésző, ezért Németországot hozza fel alapból, de választható a magyar vagy más nyelv).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Awesome Blue
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest