- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baranya24
tag
3kozeli barátomnak/rokonomnak van. Mindhárman óva intenek. A legfrissebb szoftverrel is csinál érdekes dolgokat. (onnantól hogy néha vilagitanak a gombok néha nem, eldobálja a wifit, ok nélkul eljátsza hogy lemerült az akksi aztán bekapcsolod és 60%.. tobb hirtelen nem jut eszembe bocs) arról nem is beszélve, hogy az egyikük tmobileban dolgozik. A csúcstelók közül pl a t-nél azzal van a legtobb garanciális probléma.
Első nekifutásra azt akartam venni, annak ellenére hogy tényleg irtozom az igénytelenül gagyi Samsung műanyagságtól.. De beletörődtem? Erre lebeszéltek.
Nem az a tipus vagyok aki a tesztekből itélkezik. Pont azért vagyok itt mert Z2je nincs a kornyezetemben senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest