Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Damage401 #441 üzenetére
Én is nagy sony b*zi vagyok, de eddig az X széria nálam is felejtős. Nem is annyira a kamera miatt, mert nem nagyon fotózok mobillal.
Nálam inkább az az ok, hogy még a 2 évvel ezelőtt kiadott Z3-asomról sem váltanék ezekre, mert nem látok bennük semmit, ami miatt megérné. Kisebb lett a kijelző, maradt a 3GB ram, stb.
A snapi 820 meg önmagában nem ok arra, hogy kiadjak 250 ezret, mert nekem a 801 teljesítménye is bőven megfelel.
Viszont ha kijön az XR, amiben végre 4GB ram lesz, és újra 5,2-es kijelző, akkor szerintem meg is van a következő telóm. Az is valami veszett szép képek alapján.
Szoftverileg eddig is az egyik legjobbak voltak droid vonalon, és szerintem is a legszebb telefonok közé tartoznak.
Nagyon nem szívesen váltanék. -
Diegolio
újonc
válasz
Damage401 #441 üzenetére
Oké, még ma készítek egy pár képet és felrakom
A kritikám inkább a teszt-cikkírónak szólt, aki negatívumként felhozta azt, hogy nem elég erős a készülék zseblámpa funkciója, ami azért nálam egyrészt nevetséges, másrészt mindent elmond a tesztelő személy hozzáértéséhez -
Diegolio
újonc
válasz
Damage401 #438 üzenetére
http://www.androidauthority.com/sony-xperia-x-performance-camera-702778/
http://www.dxomark.com/Mobiles/Sony-Xperia-X-Performance-Mobile-review-Impressive-results
és még linkelhetnék tucatszámra
Azért mert egy magyar mobil oldal valamit leír, nem biztos, hogy igazak, pláne abban a tudatban, hogy nekem egy Z3+, és a tesztben szereplő készülékem van, napi szinten használva, nagyon sok fényképezésselNem mellesleg.....
A kollégáimnak zömmel Samsung van, de akad akinek Huawei és Apple teló van a zsebében. Akárhányszor az asztalra teszem a performance-t vagy a Z3-at, mindig nézegetik és megcsodálják, elmondásuk szerint toronymagasan a legszebb telefon amit láttak, arról nem is beszélve, hogy ők is elismerik, minőségben is erősebb a két telefonom mint az övéik
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest