Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz matkesz20 #31974 üzenetére
Vannak többféle módok a telepítesre, nem mindegyik olyan jó, amit mondtam az egyetlen mód a telepítesre, hogy a hibákról kiderüljön, hogy miért van. De ha egyből azt nyomatsz neki, akkor nem tapasztalod meg már magát a hibát sem
A slimkat az eddigi legjobb dolog az Spvel történtek közül a kiadás óta, nagyon szuper, nagyon gyors és még ben raktam fel a lég frissebb,még ennél is gyorsabb verziót
[ Szerkesztve ]
-
nikos21
aktív tag
-
raziel01
veterán
válasz matkesz20 #32057 üzenetére
Először a 4.1-et kéne felrakni aztán azt rootolni. Majd arra a CWM és úgy a 4.3-as slimbean. Aztán jöhet a 4.4-es. Persze a lépéseket követve.
nikos21: már nem kell patch majd azt szedd ki a leírásból.
"b.) -> „PATCH_Slim-4.4.2.build.4.8_LBL-UNOFFICIAL-20140503” nevű fájlt -> „yes install …”"
-
air
nagyúr
válasz matkesz20 #32106 üzenetére
Ezt a leírást kövesd!
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz matkesz20 #32126 üzenetére
Reméld, hogy jó lesz! Utána reboot, wipeok, factory reset, wipe cache partition és advancedben wipe dalvik cache, majd utána jöhet a SlimKAT.
Szinte biztos van slimbeanben is cwm, a kék, hangero gombos vezérléses, ezt keresd meg, a három oldalsó gomb közül valamelyik biztos behozza, esetleg még philz touch recoverye is lehet, ha nem találsz mást[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz matkesz20 #32150 üzenetére
Ennyit tudok mondani én is. De ha gyors, akkor ki lehet bírni, nem? Még egy két restartot adj neki, nekem is kellett, ma raktam újra totális wipe és formázás után a telót, és kellett neki 2-3 mire bált
Nova, jobban tetszik, jobban személyre szabhatóMás :rr3 újabban furán kezeli a belső letöltést, de nem érdekel, ugyanis most, így, SlimKATel nagyon jó, gyors és csak 3-4 menetenként dob ki, szép is rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz matkesz20 #32162 üzenetére
Ne a gyári fos kamerát használd, hanem a Google kamerát, vagy ha az a rossz, a másikat, valamelyik biztos jó, nekem az volt.
Egyéb :nálatok mennyire jó vagy rossz a jutub? Nekem ilyen szar,ez egy otherworld bemutató a watchdogsrol, de az összes ilyen, fekete -fehér és csíkos,de csak a YouTube, mx player megy rendesen
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz matkesz20 #32170 üzenetére
Walkman. Enged tallozni. Dokumentumokra mész majd azon belül root browser a jobb szelrol behuzott menüben. De előbb tedd fel a root browsert, mással nem tudom, hogy megy e,ezzel megy így raktam fel az sc -t
Egyéb: akit érdekel a 4.5 , ha lesz kitkatunk, szinte biztos vagyok benne, hogy bagyusz portolja nekünk a slimpop-ot
Az a hangerő állító panel jól néz ki[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz matkesz20 #32193 üzenetére
install zipfrom external sd-re mentél? vagy a belső tárolón van és ebből kifolyólag arra mentél, hogy install zip from sd? egy az egyben tetted rá a fájlt, amit leszedtél? ha ezek stimmelnek, akkor opróbáld meg újra letölteni és rátenni sd-re, próbáld meg rövidebb nevűre átnevezni a zipet illetve megpróbálhtaod még egy tök üres, formázott sd-ről feldobni.
vagy próbáld átteni belső tároló gyökerébe és onnan telepíteni cwm-ből -
norbert1998
nagyúr
válasz matkesz20 #32198 üzenetére
nem-nem, csak a root app delete alkalmazás elindítása után kiválasztod a system apps-ot és azon belül a pro módot (mivel a juniort nem próbáltam és nem tudom milyen az, de proban vigyázz mit törölsz), az első fül, majd a walkmant megkeresed, és ezután azt kitörlöd, a többit nem kell, ha jók, amit linkeltem az csak a walkman. a törlés úgy fog menni, hogy kiválasztod a walkmant, kérdezi, hogy törölje-e, te mondod, hogy igen, mire elkezdi törölni és hibát fog kiírni, ekkor felhoz egy ablakot, amin visszaléphetsz vagy force dellete(erőltetett törlést) hajthatsz végre. force delete és kész, ezután a linkelt apk-t simán fájlkezelőből felteszed, mintha megniytnál egy szöveges dokumentumot az sd kártyán vagy akárhol
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest