Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimike79
őstag
Ma ment az.SXS szervízbe mikrofonhibával. Két hetet mondtak a javításra.
Addig sajna muszály beérnem egy SE Minivel, mert normális cserekészüléket nem tudtak adni helyette. Már most minden bajom van.
Jótanács annak, aki navigálásra adná a fejét az SXS-sel. Autós töltőt, vagy külső aksit szerezzen be hozzá,mert az aksi úgy merül mint féltégla a Dunában. Amúgy tökéletesen navigált, újratervezés, minden ment mint egy álom. Ráadásul halál pontos volt. Egy navigációt simán kivált.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
htctopaz
tag
válasz szimike79 #21805 üzenetére
Mielőtt észlelted volna a mikrofonhibát, nem használtál véletlenül fülhallgatót? Ugyanis nekem 2 héttel ezelőtt szintén volt mikrofonhibám, a Cordon 1 nap alatt alkatrészcserével megjavította. Tegnap zenehallgatás után az első hívásnál megint előjött. Visszagondolva, az eső hiba is zenehallgatás után jött elő. Gyanús volt, hogy tán nem a mikrofon, hanem a jack aljzat belső mikrofon leválasztó érintkezője a kontakthibás. Beletoltam a jack dugót, kicsit megmozgattam, azóta jó. Így nem szivesen használom, de most nincs időm a szervizzel sz*arakodni.
-
TomWexX
addikt
-
szimike79
őstag
válasz htctopaz #21806 üzenetére
Mikor először jelentkezett a probléma nem használtam headset-et. Megjavult, aztán megint rossz lett. Nem kizárt, hogy van összefüggés a kettő között. De ez legyen a szervíz dolga, hogy jó legyen. Abból balhé lesz, ha nem csinálják meg. Nem vagyok az a benyelős fajta, főleg hogy mit szivóznak a Cordonban. Pláne annak fényében, hogy nagyon vigyázok a telóra.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
htctopaz
tag
válasz szimike79 #21808 üzenetére
Nekem szerencsém volt velük, mint írtam, másnapra megcsinálták. Gondolom mikrofon modult cseréltek benne (csal alkatrészcsere volt a papíron). Meg szoftvert frissítettek (minek?) Az érdekes az volt, hogy a hívásnapló alapján kétszer is felhívták a Telenor ügyfélszolgálatot.
-
oszy
veterán
Érdekel valakit 2db nagyon jó hátlap? A telefont eladtam, de azok nélkül vették meg!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
siofok
őstag
annyira ráérek,feldobom úgydöntöttem énis a jellyt,lessz,ami lessz
OnePlus nord 2t
-
siofok
őstag
válasz HuaweiU8500 #21823 üzenetére
front3r ok!
meg akartam,de unatkozom melóban
[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
manoarc
senior tag
-
Frost82
tag
Én is várok. Úgysem jelzett még semmi h JB-ni kellene...
-
Wolfy999
tag
válasz siofok #21820 üzenetére
Itt tudod megnézni, hogy milyen ismert hibák vannak a JB-ben (.200).
-
törölt tag
Én is kipróbáltam a 2g-t, most is azon vagyok.
T mobile, az apn beállítást pár napja kiírtam ide. A telefon ajánlotta fel hogy letölti a beállításokat.
Netezni, index, mobilarena, facebook tudok vele, semmilyen hibát nem produkál.[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
Haha, srácok, várjatok!! Van ám itt meglepetés dögivel.. Most az akkum jó, amit leírtam még a jó elöbb.. HDMI volt eddig a hiba, de most vettem észre, hogy sima GSM módon, 2G-n nincs mobilnetem semmilyen formában, és már kipróbáltam mindent. Holnap mégegyszer újrarakom, és lesz ami lesz. A ROM frissítések remélem meghozzák majd a megváltást..
-
siofok
őstag
Első körben ami kiderült:
-led elalszik töltés után
-1080p-ben akadozik,sőőt,még a fókuszt is késön lövi be,de még hd-ban is késik a fókusz,így sokáig homályos marad mozdulás után
-2 hívásom volt,kijelző felélett eddig szépen
-tárcsázó 1 fokkal jobb
-2g van net
-hdmi-t nemtudom most sajna kipróbálni.
Amúy nagyon fasza lessz!Tisztábban,és hangosabban hallom a hívó félt,nem akadozik a menüben..Veetyaa melyik szolgáltató?
már csak root kéne,azt mehetne fel a rootuninstaller,sd mounter,reklám blokkoló...
[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
mmarta
senior tag
válasz stocci #21833 üzenetére
Én ezt használom már régóta, semmi bajom vele.
-
törölt tag
Frissült az intelligens csatlakozás, azt írta új funkciók kerültek be, de én nem látok semmi újat.
Viszont ez is fehér hátterű lett... -
mackosajt
addikt
Ma reggel nem akart elaludni a led a töltőről levétel után.
Ki-be kapcs megoldotta.Viszont feltűnt, hogy valami tuti nem kerek.
Bekapcsoláskor az első kép, ami megjelenik, az a háromszögecske, alatta egy csíkkal...
Utána viszont simán betölt.Jöhetne a javítás.
illetve ami még előfordul, hogy ha jön egy sms vagy bármi, és csak lehúzom a státuszt, rányomok a törlésre, akkor az ébresztő ikonja is eltűnik a státusz sorból, meg az óra alól is leveszi az ébresztés idejét. Nem mindig, de eddig már 3x kellett este ellenőríznem, hogy be van-e kapcsolva az ébresztés.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
törölt tag
válasz petipetya #21841 üzenetére
Olvass utánna xda-n.amugy írtam hogy ics-alatt is alig van térerö bent a lakásban, EGY SZÓVAL SEM IRTAM HOGY EZ A TELÓ VAGY A SZOFT HIBÁJA. Szar helyen lakunk vagy nemtudom. Ez onnantól viszont a jb hibája hogy ugyanolyan alacsony térerő mellett ics-el vígan netezek, jb-vel meg még a google fiókba sem tudok belépni. Ott ahol van rendes térerő jb-el is lehet netezni. Amugy ez ismert hiba, xda-n is sokan panaszkodnak erre. Utánna lehet olvasni. Befejeztem
-
mackosajt
addikt
válasz darvinya #21843 üzenetére
Az a szép, hogy ez már akkor a második gyalulás lesz, mert elsőre csak rányomta az ICS-re a JB-t, aztán mivel sz@rakodtak a widget-ek, gyalultam egyet.
mindegy, ha otthon leszek, gyalulom.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ohcard
tag
Többször írjátok ezt a teljes gyalulást... Mit is jelent pontosan?
Én csináltam egy gyári visszaállítást JB frissítés előtt, a belső memória teljes törlésével együtt...
Ez megfelel annak? Mert nekem is előjött az háromszög, alatta csíkkal... De az ismert kamera problémán kívül más nem jelentkezett... Csak első indítás után ledobta a hálózatot kétszer-háromszor... De már ezt sem csinálja...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen autót vegyek?