Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz ADAM1337 #9063 üzenetére
Szeva, üdv a csapatban!
Érdemes frissíteni, még jobb lesz vele a teló. Ha belakás előtt lefrissíted, akkor nem kell mindent gyalulni.
Én nem nagyon találkoztam olyan app-pal, ami ne ment volna ICS alatt. Itt nem fogy el a ram, de ajánlott néha újraindítani.
A gyári firm-ben sajna nem szerkeszthető a notification bar. A Wave után nekem is furcsa volt először, de mivel van rà widget, különösebben már nem zavar, megszoktam.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
szimike79
őstag
válasz ADAM1337 #9065 üzenetére
Nekem is ez a kettő volt a lehetséges jelölt, az SXP mellett max az alu ház szólhatott volna. De én sem bántam meg hogy az SXS lett. Faja kis teló, az árában talán az egyik legjobb.
Főzött rom-ot még nem használtam, a gyári is megfelel.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
szimike79
őstag
válasz ADAM1337 #9151 üzenetére
Arra az összehasonlításra én is kíváncsi vagyok. Már csak azért is, mert nagyon úgy tűnik, mintha az Apple kifogyott volna a puskaporból. Biztos jó teló az iPhone 5, de azért egy ilyen drága cuccnál én valami nagyobb durranásra számítottam. Per pillanat olyan sereghajtó, illetve futottak még kategória feeling fog el.
-
mrlujoak
veterán
-
szimike79
őstag
válasz ADAM1337 #9309 üzenetére
Gyárilag szerintem mindenki GB-vel kapja. Régebben próbáltunk a gyártási időből következtetni, amit megtalász a hátlap alatt, de igazából az sem vezetett eredményre. Elméletileg minnél újabb a telód annál kisebb az esély a sárgulásra.
-
mrlujoak
veterán
válasz ADAM1337 #9330 üzenetére
3D tv-n kell azt visszanézni, tehát van értelme.
Amikor 3D panorámaképet készítesz, és azt szeretnéd érdemben, 3D-ben viszont látni, csatlakoztatnod kell a telefont egy 3D képes megjelenítőhöz.
(#9328) lionshamlet:
Dupla kamera híján sajnos csak panorámaképet tud a készülék rögzíteni.
Miért?Mert a két kamera helyett az egy kamera oldalirányú mozgatásával tud adott témáról 3D képet készíteni.
Ehhez azonban mozgatnod kell oldalirányban, tehát panorámaképet készítesz. Fix kép készítése esetén csak úgy tudsz egy kamerával 3D-s képet készíteni, hogy készítesz egy képet, majd arrébb mozgatod úgy kb 3 cm-t a telefont, és lősz egy másikat. Majd pedig ezt a két képet egy szoftverrel összedolgozod....gyakorlatilag ezt a metódust csinálja a 3D panorámakészítő szoftver, csak folyamatos mozgás közben.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
-
mmarta
senior tag
válasz ADAM1337 #9580 üzenetére
Gondolom routered, mely wifit tartalmaz van.
A teló wifijénél látnod kellene a listában, megadni a routerhez való jelszót és kész.Miután routere válogatja, belenézhetnél a beállításaiban - a szg-en keresztül lehet-, hátha látsz valamit, ami miatt nem engedi a csatlakozást (tűzfal, vagy nincs is bekapcsolva a wifi -nálam pl: Enable Wireless Router Radio néven fut).
A winben is a tűzfal, ha be van kapcsolva szét lehet nézni, háthaaaa ... -
mmarta
senior tag
válasz ADAM1337 #9591 üzenetére
Megadtad a jelszót a wifihez és úgy sem megy?
Valami gubanc lehet nálad. Jobb ötletem nincs, mint nézd át ezt a fórumot, vagy esetleg ott tudnak valami okosságot mondani.
Az utolsó oldalon van egy kép a beállításról is.
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz ADAM1337 #9692 üzenetére
A gombok hiánya nem igazán jelent gondot, hamar megszoktam, már az lenne furcsa ha lenne. Ha így is jól működik, nincs vele gondom. Azt viszont nem gondoltam volna, egy pár hónappal ezelőtt, hogy egy kicsivel nagyobb kijelzőt még el tudnák viselni. Bár ez betudható annak, hogy az SXS jól működő böngészője (Wave-hez képest) nagyban átalakította az internetezési szokásaimat.
A fém házat már nem tartom annyira fontosnak, bár tagadhatatlanul minőségibb érzést ad. Éppen ezért hosszas rágódás után nekem is SXS lett, és nem SXP, pedig sokat vaciláltam, mert az is jó kis kütyü. Viszont ha most kellen választanom biztos az SXT lenne a befutó, pont a hardveres plusz miatt.[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz ADAM1337 #10308 üzenetére
Nem tudom, mert én is próbáltam meghajtani a gépet, de nekem nem jött elő, vagy vak vagyok.
Siofok, Köszi! és bocs, rólad elfelejtkeztem
Csak épp most tettem le az éjszakás műszakot, és töltőn van a kütyü, közben meg azon gondolkozom, mihez kezdjek? SL vagy recovery?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
rento
őstag
válasz ADAM1337 #10308 üzenetére
hát elég durva tud lenni. az elején még nem volt zavaró, de aztán egyre nagyobb területen láttam, és már nagyon zavart, mert állandóan azt figyeltem, hogy sárga e. egyszerűen letudod tesztelni. játszol mondjuk egy 10-15percet a gta-val, aztán kilépsz belőle. mielőtt visszahülne a teló elindítod a google playt. mikor indul a play, akkor szürke háttér van, na azon nagyon jól kivehető a dolog, ilyen fehér foltosodást fogsz látni, fehér háttérnél pedig sárgaságot. leginkább a kijelző alján és bal oldalán látható.
Aryan: Igen a cordon partnerei között van a samsung is. oda nem szabad vinni. viszont a samsungnak van hivatalos márkaszervize. na oda kell leadni a telókat. drágább telóknál ahogy mondtam ki is jönnek javítani (pesten és pest megyén belül), az ország többi részére futárt küldenek a telóért, elviszik, és amíg nincs kész, kapsz csere telefont is. amint kész van, futár viszi hozzád a javított készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
-
petymeg
addikt
válasz ADAM1337 #11135 üzenetére
Ezek szép elvárások, én még hozzátenném, hogy két simes legyen. Az lenne a nekem való telefon.
Am. a mostani felhozatalból az Xperia V két simmel lenne álmaim netovábbja...petipetya:
Bocs, rosszul írtam nem awp, henem apw: [link]
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
no1r
őstag
válasz ADAM1337 #11125 üzenetére
Hat ja egyelore elegge gyerekcipoben jar meg ez a dolog... bizzunk benne hogy alakul meg. Egyelore ugye Mo-n meg nem is mukodik ez a feature, szoval turelem ;-) jonnek a HTC meg a Nexus PS certified eszkozei is szoval csak lesz ebbol valami. Emellett meg Sixaxis-al eleg jol lehet tolni barmilyen jatekot ;-)
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Külpolitika
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest