Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
htctopaz
tag
Sziasztok!
Tegnap én is beléptem az Xperia S tulajok táborába. Defyről váltottam, így az alapok megvannak. CM10-et használtam, ahhoz képest a gyári ICS egy szegényház. De nem szapulni akarom. Összességében a tudásával meg vagyok elégedve. Repülőben és tétlenül ilyen jó fogyasztást a Defynél sosem láttam, de ha használom, eszik mint az állat, ami nemis csoda. Szeretném legalább rootolni. A legutóbbi _55-ös ROM van rajta. Mit gondoltok, ha flashtools-szal visszateszem az 50-es romot és rootolom (mert ugy ezzel simán lehet), az updater vissza fogja tenni az 55-ös romot és az rootolva marad-e? -
htctopaz
tag
válasz Rudiaszarvas #15697 üzenetére
Köszi a tippet. Visszatettem az 50-es romot, rootoltam, CWM-et telepítettem. Idáig OK. Feltettem az XDA-ról egy b-rom nevűt, nemigen vagyok vele megelégedve. Az akksiidő jó, de semmi különös. Sajna nem találtam CM10-es romot ami jó zárt bootloaderre. Most töltöm azutám megpróbálom azt, amit ajánlottál.
-
htctopaz
tag
válasz Rudiaszarvas #15697 üzenetére
Feltettem az általad említett romot, rendben felment. A root jog megmaradt, de a CWM-et soha többet nem tudom elővarázsolni. Többször újratelepítettem, de sehogy nem jön elő.
-
htctopaz
tag
Ha valaki custom rom telepítése után bootloopba fut bele, a megoldás Sony Pc Companion letölt, telefonszoftver frissítése>kezdés>a telefon javítása>csatlakozás, felteszi az 55-ös romot
-
htctopaz
tag
Sziasztok! visszatértem a GB romra, szeretném rootolni. Tud ebben valaki segíteni?
-
htctopaz
tag
Én Motorola Defyről keveredtem ide. Ott is sírnak a zárt bootloader miatt. Ennek ellenére használható romokat főznek rá. CM10, Miui, Kang, Pacman, stb. Nagyon sok apró kényelmi megoldást tesznek bele, nemcsak azzal variálnak, hogy appokat vesznek ki és tesznek bele. Talán amiatt nincs a miénkre még igazán jó custom rom, mert még viszinylag fiatal a teló, vagy az igazán nagy zsenik még nem tudják megvenni.
-
htctopaz
tag
válasz HuaweiU8500 #16495 üzenetére
Utoljára nekiszaladok az akkutöltő témának. Összehasonlítottam a gyári töltőt egy 2A-es töltővel. Akkutöltöttség 70%, mindkét esetben kb 500-550 mA töltőáram folyt a Battery Monitor Widget szerint.
-
htctopaz
tag
Használja valaki a MIUI 3.2.8 verzióját?
-
htctopaz
tag
válasz S_xperia_S #17596 üzenetére
Nem értem... akkor ez milyen MIUI? LT26i MIUI 3.2.22 V4.0, a kód szerint idén február 22-i
-
htctopaz
tag
Ezt találtam a neten:[link]
-
htctopaz
tag
válasz Winchester95 #18244 üzenetére
Talán ha 5 percig volt fenn gyári launcher. Ics launcher plus-t használok nióta az eszemet tudom. Nálam nem akad.
-
htctopaz
tag
Led fényerejének növelése
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2212944 -
htctopaz
tag
Sziasztok!
Aki nézi az XDA Xperia s oldalát, bejön neki rendesen? Mert nekem előszörre rendben van, de ha nézem pl a Doomlord oldalát és onnan visszalépek, betölti az előző oldalt de utána újra kezdi betölteni. Van amikor peceket játszunk így mire elkapja. A net összes többi oldala rendben van. -
htctopaz
tag
Hátha érdekel valakit...
Egy kattintásos root 55-ös softra. Hótt kínai, de kiismerhető.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2204321 -
htctopaz
tag
Egy lista a törölhető appokról. Akövéren szedett appok helyett elöbb kell funkcójában azonos appot telepíteni. Egy backup nem árt előtte
http://www.android-hilfe.de/root-hacking-modding-fuer-sony-xperia-s/258907-liste-loeschbarer-junk-apps.html -
htctopaz
tag
Kaptam egy fülest, hogy 2012. 13. hét elött gyártott Xperia s nél van ember aki jó pénzért ki tudja nyitni a bootloadert.
-
htctopaz
tag
Mit gondoltok, ha kijön a JB, lehet majd zárt bootloaderre is jobb főzött Romokat felrakni ( pl CM10 ) ?
-
htctopaz
tag
Gyászosra sikerült ez a hosszú hétvége. Szeretett? telóm mikrofonja elhalálozott. Akár hívok, akár engem hívnak, az ellenfél nem hall semmit. Sem egy factory reset, sem egy gyári ROM visszaállítás nem segített. Holnap eltrappolok vele a Cordonba.
-
htctopaz
tag
Stamina mód:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2305623 -
htctopaz
tag
válasz szimike79 #21805 üzenetére
Mielőtt észlelted volna a mikrofonhibát, nem használtál véletlenül fülhallgatót? Ugyanis nekem 2 héttel ezelőtt szintén volt mikrofonhibám, a Cordon 1 nap alatt alkatrészcserével megjavította. Tegnap zenehallgatás után az első hívásnál megint előjött. Visszagondolva, az eső hiba is zenehallgatás után jött elő. Gyanús volt, hogy tán nem a mikrofon, hanem a jack aljzat belső mikrofon leválasztó érintkezője a kontakthibás. Beletoltam a jack dugót, kicsit megmozgattam, azóta jó. Így nem szivesen használom, de most nincs időm a szervizzel sz*arakodni.
-
htctopaz
tag
válasz szimike79 #21808 üzenetére
Nekem szerencsém volt velük, mint írtam, másnapra megcsinálták. Gondolom mikrofon modult cseréltek benne (csal alkatrészcsere volt a papíron). Meg szoftvert frissítettek (minek?) Az érdekes az volt, hogy a hívásnapló alapján kétszer is felhívták a Telenor ügyfélszolgálatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest