Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Yocee #22 üzenetére

Jó, azért nem kéne ennyire túldramatizálni ezt a frissítés helyzetet.

Ahhoz, hogy frissítsd 2.3.7-ről ICS-re mindenképpen össze kell kötnöd a telefont a PC-vel.
    Annyi a különbség, hogy nem a Sony frissítős szoftverét indítod el, hanem a Flashtoolt. Onnantól kezdve pedig kb 3 kattintás mindkét esetben.

Egyébként a Sony már hónapokkal ezelőtt kiadta a hivatalos ICS frissítést a telefonhoz. Az, hogy a szarrágó T-mobil ezt nem képes megtenni arról nem a telefon tehet. Azért nem a Sony a hibás.
    Egyébként pár napja / hete jött a bejelentés, hogy lesz rá JB frissítés is.

Máskülönben ha te egy telefon esetében a frissítésekre vagy ráizgulva akkor ajánlom a Nexus mobilokat. Azok időben minden frissítést megkapnak. Ennyi. Probléma megoldva.

Ha pedig nem tetszik a telefon azzal a szoftverrel amivel árusítják akkor nem kell megvenni. El lehet menni, ki lehet próbálni. Több órányi tesztvideó van fent a neten. Egy rakás teszt cikkel együtt. Bőven van lehetősége az embernek arra, hogy eltudja dönteni kell-e neki így a telefon vagy nem.

Mert annak biztos, hogy nincs értelme, hogy az ember megvesz egy telefont majd aztán megy a siránkozás meg a rinyálás a frissítések után.

Nekem speciel teljesen megfelel a 2.3.7 is. Felraktam már az ICS-t de nekem nem jött be. Ezért visszatettem a 2.3.7-et. Majd ha lesz rá JB azt is kipróbálom, de ha nem akkor se dobom le magamat a nagyhídról. Mért? Mert mielőtt megvettem a telefont rendesen utána néztem milyen, kipróbáltam. És azt kaptam amire számítottam. Teljesen megvagyok vele elégedve.

Továbbá még azt is érdemes figyelembe venni, hogy ez egy erős középkategóriás telefon. Nem csúcstelefon. Ahhoz képest és az árához képest pedig teljesen korrekt a készülék. Külsőleg, belsőleg.
    Hiszen aki nem akarja PSP-nek használni a telefont annak még a gpu-ja is bőven megfelelő lehet. Prociban pedig erősebb az iPhone 4S-nél is. Ami gyakorlatban pl azt eredményezi, hogy még 2.3.7 alatt is gyorsabb webböngészésben, mint az i4S. De sz.tem lehetne még sorolni. Mindezt fele áron! És ez a nem mindegy!

• FET-MEN

veterán

válasz Yocee #22 üzenetére

Hát. Egyik gyártó sem tökéletes. Samsung-nál is kell wipe. Ez ilyen. De hivatalos frissítés úgy menne hogy beadod szervízbe és ők elvégzik neked ugyanezt..amit megtehetsz itthon is.

Új hozzászólás Aktív témák