Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23851) BandiHUN válasza joker91 (#23850) üzenetére


BandiHUN
veterán

Én a smultronic 5-öt használom több,mint egy éve...stabil,szép,jó,gyomlált egyébként.
Csakhát a lentebbi,hogy az ember feldobja a 4-5 "kötelező" appot,hogy kommunikáljon,stb(nem is használom a gyári FB-t pedig,ki van gyomlálva,mert az magában halál),és tényleg teli a memó,akadozik a cucc,hogy kordában lehessen tartani,fagyasztgatni-kilőni kell már a dolgokat...nem lenne rossz még annyira de az 512 ram...

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

(#23852) joker91 válasza BandiHUN (#23851) üzenetére


joker91
tag

Smultronic 5-öt én is kipróbáltam régen. Akkor is visszatértem a gyárihoz(mondjuk a gyári is fél év alatt alakul olyanra hogy így megfeleljen nekem, gyári launcher cserélve meg sok egyéb, build.prop is van plusz bejegyzés vagy átírva egy alapból ott található.
Szerintem én itt különbözök, vagyis a telefon gyorsaságra értem ezt, mert egy közösségi alkalmazást sem használok. Nincs se fb-m, se g+-m semmim. Vibert se használok. Nem tudom milyen lehet egy ilyen programmal ami belakja azért rendesen, ezek nélkül teljes megelégedéssel vagyok vele. Kommunikációra hívás, sms, email. Ezen kívül őszintén nincs is fent nagyon sok program. Ha ürítem a dalvik cache-t és telefon bekapcsoláskor újra tölti ugye, vagyis frissíti az alkalmazásokat 87-t ír... Úgy hogy már fent vannak azok amiket használok. Ami plusz és eltér a gyári programoktól azok ezek:
- Call meter 3g, Fordítás, Naptár, No-frills CPU vezérlés, Note everything, Opera mini, Quickpic, Stopwatch & Timer, Total Commander, USB OTG Helper, navigáció.

Ennyi. A többi mint gyári program, vagy gyári cserélve. Pl a Naptárból is másikat használok, a gyári törölve van. Képnézőnél ugyan ez a helyzet, ott a Quickpic, gyári törölve.. Ami ikon program s ellehet indítani menüből az összesen gyárival és a pluszokkal 32 db. A többi a 87-hez képest pedig csak a háttérben való nem tudom mik, mint pl a szinkronizáláshoz való dolgok.. És most lehet azt mondta, hogy nem használom ki a telefont, lehet hogy teljes mértékben nem is. Viszont amire szükségem van mind fent van ebbe a 32 db alkalmazásba és mindent megtudok csinálni rajta ami kell.

Ezek mellett task killert és semmilyen fagyasztó programot nem használok!

(#23853) sutszi


sutszi
veterán

Anno Smultronic-ot én is feltettem nem volt rossz, de azután a Viper jobb volt...eleinte, viszont 3 hónap után olyan szinten amortizálódott a dolog, hogy használhatatlanná vált...
Éppen most kísérletezem a CM10.2-vel. Azt kell mondjam, hogy nagyon jó eddig...Gyors és stabil. Bár még az elején tart a dolog. Végre rendesen megy a kártyára áthelyezés...
Az egyetlen problémám a gyári kamera app. Az konkrétan fos képeket csinál. Most keresek valami jót, de az alkalmazásos topikban láthatatlan vagyok, mert egyetlen tippet sem kaptam...
Megpróbáltam feltenni a CyberShot verziót ami a Viper-en fent volt, de ezzel csak kinyírtam a ROM-ot és újra kellett húznom a telefont...

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#23854) fatal` válasza sutszi (#23853) üzenetére


fatal`
titán

A camera libek zártak, úgyhogy nem nagyon fogsz jobbat találni, mint, ami alapból benne van a CM-ben.

(#23855) RaZroX válasza BandiHUN (#23849) üzenetére


RaZroX
addikt

Azért ne tulozzuk el. Oké, nem egy mai darab, és amikor kijött akkor sem volt egy top teló, de pl a ZTE Kis Plus-om, amiben 800-as proci volt és 512 ram, no meg csak adreno 200-as gpu, sebességben szétveri a Mini-t. Mármint átlagos felhasználásban. Kb minden-re egyből reagált, nem volt vele semmi probléma. Ja és most egy alsókategóriás telefonról beszélünk, ráadásul a ZTE nálam bőven a Sony alatt van a ranglistán. Hozzá kell tenni, hogy azon GB futott tehát lehet, hogy ez javított rajta, de nem ennyit. Itt arról van szó, hogy egy optimalizálatlan ICS-t kaptunk a telefonhoz, ami elsősorban szoftveres probléma, ezért is reméltem, hogy van olyan rom ami ezt kiküszöböli. Régebben is volt már Mini-m, még GB-vel és sokkal gyorsabb volt. Sokat gondolkoztam rajta, hogy vissza tegyem , de ahogy te sem, én se tennék fel XP-t hiába lenne több fps-em.
Amúgy ne legyen félre értés, nem fikázni akarom a készüléket, én nagyon szeretem ezt a telefont, annyira, hogy még ezt a kicsi kijelzőt is bevállaltam cserébe, mert ez a saját Xperia ui + maga a készülék kivülről számomra tökéletes és a hardverével is megvagyok elégedve.

Amúgy szerintem ha kijönne egy hivatalos KitKat rá, amit nem csak azért adnak ki hogy ne köthessünk bele, hanem tényleg optimalizáltan és rendben, akkor biztos hogy teljesen f@szán menne minden rajta.

(#23850) joker91 CM-et nem tennék fel. Nem szeretem a stock android felületet.. sőt kifejezetten rondának tartom. Akkor már inkább hagyom a gyárit. MIUI-n gondolkoztam sokat, mert azt nagyon szeretem, de láttam, hogy vannak hiányosságai szóval még gondolkozom rajta.

This is the way

(#23856) fatal` válasza RaZroX (#23855) üzenetére


fatal`
titán

Pedig a stock android felület sokkal jobb, mint a gyártói gányolások, márcsak azért is mert nincs teleszemetelve.

Kb. a CM az egyetlen választásod, az 3-as kernelt használ ezerszer gyorsabb, mint bármilyen más rom. Esetleg megnézhetsz egy arra főzött, tákolt sony ui-s romot is.

(#23857) wayne1


wayne1
senior tag

Hali
Egyelőre még működik a telóm és amire én használom arra tökéletes, nincs kedvem másikat venni inkább máshova teszem azt a pénzt :) Viszont!! Az aksija nagyon ratyi már. Rohadt hamar lemerül, észrevenni rajta a már lassan 2,5 évet. Rendelt már valaki hozzá másik aksit. Ha igen honnan, és hogy vált be?

(#23858) fatal` válasza wayne1 (#23857) üzenetére


fatal`
titán

Én vettem gyárit annó a Mini Prohoz, nem volt vele gond :) Szerintem ne vegyél utángyártottat.

(#23859) gabe_ válasza wayne1 (#23857) üzenetére


gabe_
őstag

Én rendeltem nemrég a skyphone.hu-n, eredetit olcsón, megérte. engem még mindig kiszolgal a kis telo...

Sovány szakácsban sose bízz!

(#23860) wayne1 válasza gabe_ (#23859) üzenetére


wayne1
senior tag

Köszi, meglestem, fizukor rendelek is egyet :)

(#23861) RaZroX


RaZroX
addikt

Sziasztok!

Gyári 2.3-at hogyan tudom vissza tenni ? (független, zárt BL)

This is the way

(#23862) gabe_ válasza RaZroX (#23861) üzenetére


gabe_
őstag

Flashtoollal.

Sovány szakácsban sose bízz!

(#23863) RaZroX válasza gabe_ (#23862) üzenetére


RaZroX
addikt

Kernel csere kell neki, vagy csak simán fel flash-elem és kész ?

This is the way

(#23864) gabe_ válasza RaZroX (#23863) üzenetére


gabe_
őstag

Lecseréli a kernelt úgy tudom. Keress vissza, van leírás róla korábban, hogy pontosan mit kell beállítani.

Sovány szakácsban sose bízz!

(#23865) tomy86 válasza RaZroX (#23863) üzenetére


tomy86
addikt

Egyszerűen flash módban felteszed a megfelelő ftf fájlt és már használhatod is.

[ Szerkesztve ]

(#23866) RaZroX


RaZroX
addikt

Downgrade-nél miket kell pipálni ? Vagy jó így ?

This is the way

(#23867) RaZroX válasza RaZroX (#23866) üzenetére


RaZroX
addikt

Közben megcsináltam, ha ilyen gyors marad akkor mindenképpen megérte!

This is the way

(#23868) aero. válasza RaZroX (#23867) üzenetére


aero.
veterán

nem fog :D legalabbis nekem sosem maradt, 1 het utan mindig martam magam.

rakok fel ra 10.1-et ma, mert a 2.6os kernellel jottem ki angliaba, es borzaszto.

(#23869) fatal` válasza aero. (#23868) üzenetére


fatal`
titán

A 2.6-os kernel rettenet :D Illetve GB alá jó.

[ Szerkesztve ]

(#23870) aero. válasza fatal` (#23869) üzenetére


aero.
veterán

pedig CM ... es 1,5 eve ez mennyire gyorsnak tunt, most meg ...

(#23871) Foose


Foose
addikt

Sziasztok! Adott egy xperia mini,stock rommal. Kb 6 napja azt vettem észre,hogy a kamera gyorsgomb nem indítja el a kamerát ha megnyomom. Viszont ha menüből indítom a kamerát,akkor fotózni már tudok a kamera gombbal. Mi lehet a baj? Nincs egy hónapja hogy full újra lett húzva a gyári rom.

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

(#23872) pmikloska válasza Foose (#23871) üzenetére


pmikloska
aktív tag

sztornó, bocs

[ Szerkesztve ]

(#23873) csako válasza Foose (#23871) üzenetére


csako
veterán

Újraindítás volt már? Ha már igen, akkor biztos, hogy elég hosszan nyomod mostanában is? Mármint nekem 1-2 másodpercig, egy apró rezgésig nyomni kell, habár nem gyári Cybershot.
Esetleg 6 napja felkerült valamilyen új alkalmazás?

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#23874) Foose válasza csako (#23873) üzenetére


Foose
addikt

Több mint fél éve használom,mindig ugyanannyi ideig nyomom a gombot :U Persze restart is volt,minden este kikapcsolom a telót. Került fel alkalmazás,de nem merem elhinni hogy ez is lehet a baj. Nem szoktam sok cuccot használni,de most hirtelen nem tudom mi került fel akkor. Azóta került fel olyan is,amit még aznap pucoltam. Csak playről töltök le appot,szóval tört appokat nem használok.

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

(#23875) RaZroX


RaZroX
addikt

Ubuntut fel lehet nyomni a kicsikére ? :D

This is the way

(#23876) Foose


Foose
addikt

Sziasztok! Milyen főzött romot ajánlottok a telóra? Persze magyar legyen,és a lehető legstabilabb,amiben nincs semmi hiba. Úgy értem működik minden funkció. Legutóbb a smultronic v5 volt a telón,csak nem tudom miért,egy fél év után megkergült,főleg a töltöttséggel voltak gondok,nem jól jelezte hány %-on van az akksi,hol jelezte hogy tölt,hol nem stb. Megijedtem,és flashtool-al visszatoltam a stock romot. BL nyitható,de zárt. Független a teló.

[ Szerkesztve ]

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

(#23877) aero. válasza RaZroX (#23875) üzenetére


aero.
veterán

egy Alpha build van tavaly nyárról, szerintem semmire nem jo.

(#23878) pmikloska válasza aero. (#23877) üzenetére


pmikloska
aktív tag

Erről van információd/tapasztalatod?

(#23879) aero. válasza pmikloska (#23878) üzenetére


aero.
veterán

:N

(#23880) RaZroX válasza aero. (#23877) üzenetére


RaZroX
addikt

Kár érte :D
Miui mennyire gyors és mennyire megbízható ? Gondolkodóba estem, hogy felteszem :U
Csak emiatt aggódom:
"NOT WORKING/BUGS
some layouts bugs in framework and some apps"

[ Szerkesztve ]

This is the way

(#23881) RaZroX válasza RaZroX (#23880) üzenetére


RaZroX
addikt

Najó mindenképpen szeretném kipróbálni, szóval egy leírást ha valaki tudna adni a bootloader nyitásról illetve a kernel cseréről azt megköszönném :R :R

This is the way

(#23882) pmikloska


pmikloska
aktív tag

Most látom, hogy már van több KitKat ROM is CM alapokon.
Valaki próbálta már valamelyiket? Ettől várja mindenki a gyorsaságot és kisebb memóriaigényt. Vajon tényleg elhozta ezeket a jóságokat?

[ Szerkesztve ]

(#23883) tomy86 válasza RaZroX (#23881) üzenetére


tomy86
addikt

Ha független a telefonod, akkor itt a hivatalos nyitás módja.
Kernelcsere

[ Szerkesztve ]

(#23884) RaZroX válasza tomy86 (#23883) üzenetére


RaZroX
addikt

:R :R

This is the way

(#23885) RaZroX


RaZroX
addikt

sajnos nem tudom letöltei a SE Bootloader Unlocking progit mert döglött a link. Fel tudná valaki tölteni nekem ? :U

This is the way

(#23886) tomy86 válasza RaZroX (#23885) üzenetére


tomy86
addikt

Ebben a leírásban jó a link.

(#23887) RaZroX


RaZroX
addikt

Na kipróbáltam ezt a miui romot, nagyon gyors és szép, 1-2 apró gond van vele ami annyira azért nem apró.. a pinkód számbillentyűzet lelóg a képről, és ha felteszem a fix-et akkor onnantol azzal fogad a rendszer, hogy leállít a system ui. Másik, hogy a gép nem akarja észrevenni a telefont, ha rákötöm USB-vel.

Csinálok egy újratelepítést tisztán hátha, de ha valaki tud jobb miui-t akkor várom a jelzését :C

This is the way

(#23888) Foose


Foose
addikt

Erre valaki? :U

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

(#23889) gabe_ válasza Foose (#23888) üzenetére


gabe_
őstag

Én még mindig az ExPERIA V2-t használom GB alapon. (Zárt BL) Nem olyan csicsa, mint az ICS vagy JB romok, de maximálisan stabil, gyors, és mindene működik ahogy kell.

Ha esetleg csicsára is vágynék, feltehetem a Next Launchert... :K

Sovány szakácsban sose bízz!

(#23890) Foose válasza gabe_ (#23889) üzenetére


Foose
addikt

Na ezt nem ismerem. Nekem nova launcher van fent régóta. De hogy ezzel a rommal milyen lehet, nem tudom. Bár nekem már ICS van a telón, most tegyek vissza GB romot? :)

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

(#23891) gabe_ válasza Foose (#23890) üzenetére


gabe_
őstag

Ha nem akarod, nem kell... :N Én is kipróbáltam több ICS-re épülő romot, de sajnos valamiért mindegyikben csalódnom kellett. Vagy a sebesség nem volt meg, akadozott, vagy valami funkció nem működött rendesen, vagy szinte mindegyikkel (a gyárival is) volt valami idegesítő dolog, amit nem bírtam megszokni. Így tettem vissza a gyári GB-t, majd arra az ExPERIA-t.
Szerintem ez a hardver sajnos már kevés az ICS és társainak, de a GB-t maximálisan kihajtja. (Elég például, ha a 720p videó felvételt nézzük, GB alatt sztereó hanggal tudja, ICS-sel only monó. Tudom, ez nem bug, hanem feature... :)
Kampány off... :)

[ Szerkesztve ]

Sovány szakácsban sose bízz!

(#23892) Foose válasza gabe_ (#23891) üzenetére


Foose
addikt

Nem hangzik rosszul. Nincs véltetlenül linked? Nem találtam sehol ezt a romot. Bár telón keresgéltem,de ilyen néven nem találtam.

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

(#23893) gabe_ válasza Foose (#23892) üzenetére


gabe_
őstag

Most en is csak telorol vagyok, de este ha hazaerek dobok linket.

Sovány szakácsban sose bízz!

(#23894) Foose válasza gabe_ (#23893) üzenetére


Foose
addikt

Köszi

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

(#23895) gabe_ válasza Foose (#23894) üzenetére


gabe_
őstag

Itt van:
[link] :K

Sovány szakácsban sose bízz!

(#23896) Foose válasza gabe_ (#23895) üzenetére


Foose
addikt

Nézem, köszönöm!

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

(#23897) Foose válasza gabe_ (#23895) üzenetére


Foose
addikt

Az a baj,hogy eszembe jutott,rengeteg olyan appot használok,amiknek minimum 4.0 kell :( Tehát ICS-től frissebb android nem jó neki. Szóval lehet hogy ezt a GB romot ki kell hagynom :(

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

(#23898) RaZroX


RaZroX
addikt

Bocsi a sok hülye kérdésért, de ehhez a romhoz melyik kernel kell?? nem találok sehol sem linket vagy leírást, csak annyit hogy az általa említett kernel kell hozzá, de hát sehol nem említi :F :W

[ Szerkesztve ]

This is the way

(#23899) csako válasza RaZroX (#23898) üzenetére


csako
veterán

Ebben a hsz-ban az illető Kappa 1.6-tal használja elégedetten, kis módosítással LWW-n.

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#23900) miaoumaoi válasza RaZroX (#23898) üzenetére


miaoumaoi
tag

Az a rom dög lassú.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.