- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
"Igen, de csak 1080p-ig, fölötte már a H264 nem támogatja a pixelmennyiséget. "
Mi van, ez mit jelent? Ilyen nincs, a kodek és a felbontás két különböző dolog. A 4K anyagok többsége szerintem H.264
#5 sonar: Én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Egy CPU-val soha nem fogsz valós időben 1080/60fps-el enkódolni miközben játszol, egy fixfunkciós enkóderrel ez gond nélkül megvan. A képminőségben pedig nincs számottevő különbség, az új 2-pass motorokkal pedig pláne el fog tűnni.
-
sonar
addikt
chrome link javítva. - THX
khmm eccerű laptopon/gépen nem sok ember nézeget 4k-s videót. Nekem sok ismerősöm van akik még C2D +4G rammal nyomulnak ott nagy előny a HW-es dekódolás.
Én is tudom járatni a procimat 100%-on, de minek ha megy okosabban is?Igen, de csak 1080p-ig, fölötte már a H264 nem támogatja a pixelmennyiséget.
h264 verziójától is függ, ki tudja, hogy melyiket rakták be a hw-be, lehetnek különbségek, illetve néha egy egy BIOS frissités is csodákra képes (akár jó akár rossz irányba)
De ócska laptoppal ne akarjon az ember 4k videót nézni... kompromisszumok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Apple MacBook
- Milyen digitális videókamerát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robogó, kismotor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest