Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
"Igen, de csak 1080p-ig, fölötte már a H264 nem támogatja a pixelmennyiséget. "
Mi van, ez mit jelent? Ilyen nincs, a kodek és a felbontás két különböző dolog. A 4K anyagok többsége szerintem H.264
#5 sonar: Én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Egy CPU-val soha nem fogsz valós időben 1080/60fps-el enkódolni miközben játszol, egy fixfunkciós enkóderrel ez gond nélkül megvan. A képminőségben pedig nincs számottevő különbség, az új 2-pass motorokkal pedig pláne el fog tűnni.
-
sonar
addikt
chrome link javítva. - THX
khmm eccerű laptopon/gépen nem sok ember nézeget 4k-s videót. Nekem sok ismerősöm van akik még C2D +4G rammal nyomulnak ott nagy előny a HW-es dekódolás.
Én is tudom járatni a procimat 100%-on, de minek ha megy okosabban is?Igen, de csak 1080p-ig, fölötte már a H264 nem támogatja a pixelmennyiséget.
h264 verziójától is függ, ki tudja, hogy melyiket rakták be a hw-be, lehetnek különbségek, illetve néha egy egy BIOS frissités is csodákra képes (akár jó akár rossz irányba)
De ócska laptoppal ne akarjon az ember 4k videót nézni... kompromisszumok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest